Together: Η νέα καμπάνια της MANGO φέρει την "υπογραφή" του Mario Sorrenti


Together: Η νέα καμπάνια της MANGO φέρει την "υπογραφή" του Mario Sorrenti

Adrien Brody, Amber Valletta, Carolyn Murphy και Adwoa Aboah, ποζάρουν μαζί με την οικογένεια του περίφημου Ιταλού φωτογράφου και άλλους φίλους του brand    

Ο περίφημος Ιταλός φωτογράφος και σκηνοθέτης που φημίζεται για το απαράμιλλο ταλέντο του στα καλλιτεχνικά γυμνά και με συνεργασίες που έχουν αφήσει εποχή στο χώρο της μόδας, βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της νέας καμπάνιας MANGO για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018.

Σε αντίθεση με άλλες, πιο τολμηρές του δουλειές, αυτό είναι ένα πολύ πιο προσωπικό και συναισθηματικό project για το διάσημο καλλιτέχνη. Εδώ, δίνει έμφαση στην ποικιλομορφία, τις ανθρώπινες σχέσεις και το θεσμό της οικογένειας. Γι’ αυτό άλλωστε και έχει επιλέξει να φωτογραφήσει άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και φίλους, οι οποίοι σχετίζονται με το brand.

Στο φακό του για τη νέα αυτή καμπάνια -η οποία είναι ίσως η μεγαλύτερη σε αριθμό πρωταγωνιστών-, ποζάρουν τα παιδιά του, η αδερφή του Vanina, η κόρη του μαζί με το σύζυγό της. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και γνωστός φιλόζωος Adrien Brody -κεντρικό πρόσωπο της ανδρικής γραμμής MANGO- φωτογραφίζεται με το σκύλο του, η ακτιβίστρια και μοντέλο Adwoa Aboah μαζί με την αδελφή της Kesewa και τη ξαδέλφη της Alewya, ενώ ο θρύλος του skate, Steve Olson, με το γιο του Alex.

Τα διεθνούς φήμης μοντέλα και αγαπημένες του φίλες, Amber Valletta και Carolyn Murphy, η Αμερικανίδα illustrator και μοντέλο Langley Fox και οι διάσημες στιλίστριες Zoe Bedeaux και Helena Tejedor, συμπληρώνουν το cast, το οποίο αντικατοπτρίζει την ανθρώπινη ποικιλομορφία της κοινωνίας που ζούμε.

Το σκωτσέζικο συγκρότημα Primal Scream «ντύνει» μουσικά το soundtrack του βίντεο της καμπάνιας με το τραγούδι Movin' on up.

Η νέα συλλογή Mango Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 φέρει μία μοντέρνα αισθητική, η οποία χαρακτηρίζεται από υφάσματα υψηλής ποιότητας και ενδύματα που παραμένουν διαχρονικά στην γκαρνταρόμπα.

Οι επιρροές από τη δεκαετία του '70 είναι εμφανείς, με το καρό, τα πλεκτά, το animal print, το denim, την ποικιλία χρωμάτων (παστέλ και γήινοι τόνοι συνδυάζονται με πιο έντονους χρωματισμούς) και τους όγκους, να βρίσκονται στο επίκεντρο. Τα 70's αποτελούν πηγή έμπνευσης και για την ανδρική κολεξιόν με το χρώμα της ώχρας να δεσπόζει στις δημιουργίες. Το κοτλέ γίνεται το αγαπημένο ύφασμα της σεζόν, ενώ τα δερμάτινα jackets και παλτό αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις casual smart εμφανίσεις μας.

Tags mango, μόδα, ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1820 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3744 s // Total time: 2.5563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X