Άντρη Καραντώνη: Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της "Παραδοσιακής Βραδιάς" μιλάει στο ilovestylecom!


Άντρη Καραντώνη: Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της "Παραδοσιακής Βραδιάς" μιλάει στο ilovestylecom!

Τι μας ετοιμάζουν για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Η “Παραδοσιακή Βραδιά” επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αύριο, Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:15 από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Άντρη Καραντώνη, λίγο πριν την πρεμιέρα μίλησε στο ilovestylecom για όσα θα μας προσφέρει τη φετινή σεζόν η εν λόγω εκπομπή.

Η “Παραδοσιακή Βραδιά” συνεχίζει για δεύτερη σεζόν με εσένα στο τιμόνι της. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

Αισθάνομαι τεράστια χαρά αλλά συνάμα και ευγνωμοσύνη μιας και το συγκρότημα Δίας με εμπιστεύθηκε για ακόμα μία χρόνια! Τεράστιο, επίσης, το βάρος της ευθύνης μιας και η “Παραδοσιακή Βραδιά” είχε μια τεράστια απήχηση στον κόσμο την περσινή σεζόν! Αυτό μας κάνει να μην επαναπαυόμαστε και να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Είσαστε μία εκπληκτική ομάδα, έχοντας στο πλευρό σου δύο καταξιωμένους μουσικούς, τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ και τον Σάββα Στεφάνου. Ποια είναι η μεταξύ σας σχέση;

Η σχέση μας είναι καταπληκτική! Νιώθω οτι βρήκα μια δεύτερη οικογένεια! Με αγκάλιασαν και με στηρίξαν από την πρώτη στιγμή.

Πρόκειται για μία εκπομπή που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Σε απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης;

Αν πω το αντίθετο θα είναι ψέμα! Παρόλα αυτά η “Παραδοσιακή Βραδιά” δεν είναι άπλα μια εκπομπή άλλα είναι μια εκπομπή που επιτελεί έργο! Είναι η εκπομπή που δίνει βήμα και φωνή στον Κύπριο! Που αποτελεί την γέφυρα επικοινωνίας του Κύπριου με την παράδοση του τόπου του!

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής;

Στην πρεμιέρα θα δείτε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς με καλεσμένους από την “Γαλάτεια” αλλά και πολλές εκπλήξεις όπως καινούργιες ενότητες που έχουμε εντάξει στο πρόγραμμα.

Τι να περιμένει να δει ο Κύπριος τηλεθεατής φέτος από εσάς;

Την εκπομπή που αγάπησε και αγαπά! Την εκπομπή που του δίνει την ευκαιρία να γνωρίζει την παράδοση του τόπου του! Την εκπομπή που αποτελεί την αγαπημένη του συνήθεια κάθε Σαββατόβραδο!

Tags αντρη καραντωνη, παραδοσιακη βραδια, showbiz κύπρος, gossip, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0264 s // Total time: 0.0269 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X