Κατερίνα Καινούργιου: Επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τη νέα της σχέση!


Κατερίνα Καινούργιου: Επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τη νέα της σχέση!

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, έχει βρει τον έρωτα εδώ και μερικούς μήνες στο πρόσωπο του Νάσσου Αναστασόπουλου.

Η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει ήδη δημοσιεύσει φωτογραφία με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου και τον επεσήμανε θέλοντας να μην αφήνει περιθώρια για φήμες.

Με αφορμή όμως συγκεκριμένες paparazzi φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον σύντροφό της, που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο πολλά δημοσιεύματα μιλούν για στημένη φωτογράφιση, κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να θέλει να απαντήσει στα όσα λέγονται.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Μάθετε πως έγινε η γνωριμία με το νέο της σύντροφο!

Μιλώντας στο περιοδικό “Celebrity”, χαρακτηριστικά αναφέρει: "Το ήθος μου είναι γνωστό και δεν θα το έκανα, όπως δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο άλλωστε. Όλα αυτά είναι γελοιότητες και αυτοί που τα αναφέρουν στις εκπομπές τους είναι αυτοί που συνήθως τα κάνουν", ενώ σχετικά με τη σχέση της είπε: "θα πω ότι ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου, είμαι πολύ καλά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι περαιτέρω".

Tags κατερινα καινουργιου, νασσος αναστασοπουλος, ζευγαρι, διασημοι, παρουσιαστρια, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0056 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0321 s // Total time: 0.0377 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X