05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Διαβάστε τους συγκινητικούς όρκους της Chiara Ferragni στο σύζυγό της!

shareit!

Θα δακρύσετε!

Η Chiara Ferragni και ο Fedez παντρεύτηκαν το Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου, στη Σικελία και αναμφισβήτητα ήταν το γεγονός της χρονιάς!

Πολύ συγκινητικοί ήταν τα λόγια της διάσημης blogger που θέλησε να μοιραστεί για τον αγαπημένο της.

Διαβάστε επίσης: Chiara Ferragni: Ακόμη και τα wedding shoes ήταν φτιαγμένα ειδικά γι’ αυτήν!

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά τους όρκους της:

“Αυτή είναι μία απίθανη ιστορία. Αυτή είναι μία από τις προτάσεις που με άγγιξε περισσότερο κατά τη διάρκεια των πρώτων μας ραντεβού. Εγώ, μία τακτική ταξιδιώτισσα κι εσύ, ένα δέσμιος του Μιλάνο. Μοιάζαμε τόσο διαφορετικοί κι αταίριαστοι. Κάθε φορά που σε έβλεπα να γελάς μαζί μου, ένιωθα κάτι πολύ δυνατό, και ενστικτωδώς, ακολούθησα αυτά τα συναισθήματα. Μέρα με τη μέρα, έμαθα να γνωρίζω διαφορετικές πτυχές σου, να εκτιμώ όλες τις μαγικές στιγμές που μου έδινες.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, παρασύρθηκα από τη ροή των συναισθημάτων, χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες. Αυτό το πρώτο "Σ 'αγαπώ" έφτασε σε εκείνο τον καναπέ στο Los Angeles, και στη συνέχεια ο πρώτος τσακωμός που έμοιαζε βγαλμένος από ταινία. Άρχισε να είναι αδύνατο να μας χωρίσουν, να ζήσουμε με το FaceTime ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας. Για τα γενέθλιά μου έφτασε εκείνη η πρόταση γάμου, η οποία όχι μόνο με έκανε να ονειρεύομαι, αλλά και όποιον πιστεύει στην αγάπη που πιστεύω. "Αγαπώ την αγάπη", θυμάσαι;

Και έφτασε, στην αρχή τον αποκαλούσαμε Edamame που αργότερα μετατράπηκε σε μικρό λιοντάρι, για να μας κάνει γονείς και να μας συνδέσει για πάντα. Θυμάμαι όταν συζητούσαμε για πρώτη φορά ότι θέλαμε να έχουμε μαζί ένα μωρό, πηγαίναμε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και ένα χρόνο αργότερα κλαίγαμε από χαρά χωρίς να μπορούμε να σταματήσουμε, αφού τον κράτησα για πρώτη φορά. Με αυτή την ομιλία θέλω να καταλάβεις κάτι - κάνεις όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα, το ένα μετά το άλλο.

Ανεξαρτήτως πόσο πολύ ταξιδεύω, πάντα θα είσαι το σπίτι μου. Ονειρεύτηκα μία οικογένεια και μου έδωσες τον Leo. Είσαι το σημείο αναφοράς μου, η ψυχή μου, το μέλλον που πάντα ονειρευόμουν. Αλλά κυρίως, είσαι η αδερφή ψυχή μου. Σου υπόσχομαι ότι θα γελάω μαζί σου όποτε είσαι χαρούμενος και θα είμαι ο βράχος σου όποτε χρειάζεσαι στήριξη. 

Θα είμαι πάντα ενθουσιασμένη που βλέπω το όνομά σου να εμφανίζεται στο τηλέφωνο, να ακούω για σένα, και δεν θα πάρω ποτέ κάποια στιγμή μαζί για δεδομένο. Θα προσπαθώ πάντα να σε κάνω να νιώθεις ξεχωριστός και αγαπημένος, ώστε να μπορείς να λάμψεις φωτεινότερα κάθε μέρα. Σου υπόσχομαι ότι στη σχέση μας δεν θα υπάρχουν φίλτρα ή μυστικά και ότι θα είμαι η μεγαλύτερη σύντροφός σου. Θα είμαι πάντα έτοιμη να ενθουσιάζομαι κάθε φορά που θα τραγουδάς ένα τραγούδι που μόνο μπορώ να ακούσω.

Σου υπόσχομαι ότι θα κοιμόμαστε αγκαλιασμένοι κάθε βράδυ μαζί. Αλλά πάνω απ 'όλα, σου υπόσχομαι ότι θα σε αγαπώ καθαρά και περήφανα, γιατί περισσότερο από κάθε άλλο, με έκανες να πιστεύω στο αδύνατο. Δεν χρειάζομαι τον κόσμο να με αγαπάει, χρειάζομαι ένα άτομο για να με αγαπά και αυτό το πρόσωπο είσαι και θα είσαι για πάντα εσύ”.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com