Ο Σάκης Ρουβάς στον Super FM!


Ο Σάκης Ρουβάς στον Super FM!

Όλα όσα είπε!

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ο διευθυντής του Super FM, Ζήνωνας Ζηντίλης καλωσόρισε στο στούντιο του πρώτου μουσικού σταθμού της Κύπρου, τον κορυφαίο star, Σάκης Ρουβά ο οποίος βρίσκεται στο νησί μας. 

Ο τραγουδιστής, μίλησε αρχικά για το λόγο που τον έφερε στην Κύπρο, λέγοντας: “Εκτός ότι έχω πολλούς φίλους θα κάνουμε μία συναυλία απόψε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και ανυπομονώ για να ζήσω άλλη μια φορά αυτό το κλίμα της χαράς της έντασης... εγώ ανυπομονώ... Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει αυτή η σχέση τόσα χρόνια…. Και ο κόσμος το απολαμβάνει, είναι μία αμφίδρομη σχέση”.

Κατόπιν, μίλησε για το νέο του τραγούδι το “Καλημέρα”, αναφέροντας: “Είναι ένα πολύ δροσερό, ευαίσθητο και τρυφερό τραγούδι … Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος το αγκάλιασε και το αγάπησε”.

Όσον αφορά στο video clip του τραγουδιού που γυρίστηκε στην Ίο, είπε: “Είναι αγαπημένο νησί για εμένα, έχω αγαπημένους φίλους και βρίσκομαι εκεί αρκετά συχνά”.

Ο Σάκης Ρουβάς κλήθηκε να αναφερθεί και στις πυρκαγιές που έλαβαν χώρα στην Αττική τον Ιούλιο, οι οποίες συνέβησαν στην περιοχή όπου διαμένει, λέγοντας: “Δυστυχώς ο κόσμος πέρασε μία δραματική εμπειρία στην περιοχή που μένω και ακόμα δυστυχέστερα είχαμε όλα αυτά τα θύματα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις”.

Ο ίδιος κληθείς να αναφέρει αν υπάρχει κάποιο μυστικό που τόσα χρόνια βρίσκεται στην κορυφή, είπε: “Πολλές φορές το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο αλλά έχω μάθει ότι η εσωτερική ισορροπία είναι το πιο σημαντικό πράγμα… Ένα ακόμα μυστικό είναι να είσαι διαρκώς σε μαθητεία…”, συμπλήρωσε, λέγοντας: “Δεν χάνω τον ενθουσιασμό μου. Είναι θέμα ενέργειας. Παρόλα αυτά μιλάω για την ενέργεια που πηγάζει από τη ψυχή μας. Όλοι μεγαλώνουμε. Είναι κάτι αναπόφευκτο και ωραίο”.

Για την τηλεοπτική του παρουσία, ανέφερε: “Στη διάρκεια της ζωής έρχονται κάποια πράγματα μπροστά σου και είναι στο χέρι σου να τα αρπάξεις ή να τα προσπεράσεις. Έμενα μου αρέσει να τα ψηλαφίζω. Κάπως έτσι ήταν για εμένα και η τηλεόραση… Είναι challenges αυτά και επειδή εμένα μου αρέσει να ψάχνομαι και να βλέπω τα όρια μου… Είναι κάτι που βρίσκω πολύ γοητευτικό…”

Μιλώντας για τη φιλανθρωπική του δράση, είπε: “Είναι μία πολύ μεγάλη προσωπική διαδρομή και διαδικασία. Βοηθώντας ή προσφέροντας, προσφέρεις στην πραγματικότητα στον εαυτό σου, δεν μπορεί κάποιος να το καταλάβει αν δεν το κάνει πράξη...”

Tags σακης ρουβας, Ζήνωνας Ζηντίλης, super fm, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9534 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3466 s // Total time: 3.3000 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X