Ακόμη μία εγκυμοσύνη στην κυπριακή showbiz! Ζευγάρι περιμένει το πρώτο του μωράκι!


Ακόμη μία εγκυμοσύνη στην κυπριακή showbiz! Ζευγάρι περιμένει το πρώτο του μωράκι!

Ανακοίνωσαν οι ίδιοι τα ευχάριστα νέα!

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz, περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας, Απόστολο Γιάννου και τη σύζυγό του Γιώτα Δρέβελη, οι οποίοι τον περασμένο Νοέμβριο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή το ίδιο το ζευγάρι με την πανέμορφη σύζυγο του ποδοσφαιριστή να δημοσιεύει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίζει γκολ του βάζοντας την μπάλα μέσα από την μπλούζα του.

Διαβάστε επίσης: Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα Έλληνας ποδοσφαιριστής και δεν το έμαθε κανείς!

Η γνωστή make up artist σχολίασε χαρακτηριστικά γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αποκαλύψω το πιο όμορφο μυστικό που είχα ποτέ! Σύντομα θα γίνουμε 5 (φυσικά μετράμε την Κιάρα και τον Πρινς μέσα!). Αυτό το ταξίδι πριν αρχίσει αλλά και κατά την πορεία, δεν είναι πάντα εύκολο για μένα, αλλά αξίζει κάθε δευτερόλεπτο του! Τους τελευταίους τέσσερις μήνες νιώθω ότι σας εγκατέλειψα λίγο, αλλά εν μέρει τώρα γνωρίζετε το λόγο. Κομμένα τα βαρετά στόρις ως το λαιμό. Νιώθω πιο όμορφα από ποτέ, γέμισα μπαταρίες, παίρνω ενέργεια και επιστρέφω με πολλές ιδέες και πολύ φαντασία! Σε περιμένουμε μικρό μου πλασματάκι!”.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή της: 

Tags αποστολος γιαννου, γιωτα δρεβελη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0253 s // Total time: 0.0256 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X