Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κάνει συζητήσεις με ελληνικό κανάλι!


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κάνει συζητήσεις με ελληνικό κανάλι!

Ο λόγος που επέλεξε το ΣΙΓΜΑ!

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία από τις 10 Σεπτεμβρίου, θα καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ μέσα από την εκπομπή “Όλα Καλά”, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, μίλησε για την πρόταση που της έγινε από την Ελλάδα και τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε τελικά συνεργασία με το ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρωτότυπο trailer της εκπομπής "Όλα καλά"

“Δεν είχα κανένα ενδοιασμό για την πρόταση του Σίγμα, αλλά δυστυχώς είχα να διαχειριστώ -σε διάστημα μόλις λίγων ημερών- την ταυτόχρονη προσφορά δύο σπουδαίων προτάσεων συνεργασίας και αυτό με έφερε σε δύσκολη θέση. Πιστεύω, όμως, ότι η ειλικρίνεια και η αμεσότητα στον χειρισμό τόσο από τη δική μου πλευρά όσο και από το Συγκρότημα Δίας βοήθησε στο να πάρω την πιο σωστή απόφαση. Παρ' όλα αυτά, αισθάνομαι ευγνώμων γι' αυτά που παρουσιάστηκαν μπροστά μου αυτήν τη σεζόν!”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην πρόταση εξ Ελλάδος, δήλωσε: “Θεωρώ ότι οι προτάσεις που δεν καταλήγουν σε συμφωνία δεν χρειάζεται να γίνονται αφορμή για δημόσια εκμετάλλευση οποιουδήποτε. Έχω κάποιες επαφές στην Ελλάδα, με τις οποίες είχα συναντήσεις στην Αθήνα και δεν σας κρύβω ότι μέσα στις εκπλήξεις της εκπομπής θα υπάρξουν και συνεργασίες που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στον ελληνικό χώρο”.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο περιοδικό “OK!” που βρίσκεται στα περίπτερα σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου μαζί με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2732 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2727 s // Total time: 2.5459 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X