Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μιλάει πρώτη φορά αναλυτικά για την αποχώρησή της από το TvOne!


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μιλάει πρώτη φορά αναλυτικά για την αποχώρησή της από το TvOne!

Ακολούθησε τη νομική οδό;

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και τη νέα σεζόν θα τη δούμε στην εκπομπή “Όλα Καλά”, που κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μιλάει πρώτη φορά on air για την εκπομπή "Όλα Καλά"

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από το TvOne, η οποία συνέβη επεισοδιακά, λέγοντας: “Η εξήγηση ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός του σταθμού και η ομαλότερη μετάβαση των τηλεθεατών στο νέο πρόγραμμα. Νομίζω, εντούτοις, ότι η διεύθυνση δεν ήταν και πολύ εύστοχη, αν μη τι άλλο. Ενημερώθηκα με ένα email το πρωί της ίδιας μέρας, πριν ξεκινήσω για το γραφείο μου, ότι η εκπομπή δεν θα έβγαινε στον αέρα. Η αντίδρασή μου ήταν να πάρω τον διευθυντή του σταθμού, για να μάθω τους λόγους. Πήγα στο γραφείο μου κανονικά και μετά αποχώρησα μαζί με την ομάδα μου, για να συσκεφθούμε τα επόμενά μας βήματα”.

Όσον αφορά στο αν θα ακολουθήσει τη νομική οδό η ίδια απάντησε πως δεν θα προβεί σε τέτοιου είδους κινήσεις.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο περιοδικό OK! που βρίσκεται στα περίπτερα σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου, με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ΣΙΓΜΑ, ολα καλα, tvone, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8776 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2783 s // Total time: 3.1559 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X