Οι 20+1 καλύτερες συναυλίες του Σεπτέμβρη


Οι 20+1 καλύτερες συναυλίες του Σεπτέμβρη

Οι καλύτερες συναυλίες του επόμενου μήνα, που αξίζει να απολαύσεις

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και μπορεί ημερολογιακά τουλάχιστον να υποδεχόμαστε το φθινόπωρο, στην Κύπρο όμως συνεχίζουμε να ζούμε το καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι που μαζί του κουβαλά, μεταξύ άλλων, και πολλές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες σε ανοιχτά θέατρο, υπαίθριους χώρους, πλατείες και όχι μόνο.

Διάβασε παρακάτω ποιους θα υποδεχθούμε στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, και βάλε υποσημείωση 'να μην ξεχάσω να πάω'.

Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί για μία και μοναδική συναυλία τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο. Συγκεκριμένα ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα βρεθεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου καλεσμένος της φοιτιτικής παράταξης Πρωτοπορία για το μεγάλο welcome party για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Ο Σάκης Ρουβάς θα χαρίσει ένα αξέχαστο live με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες.
INFO: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, 22.00. Προπώληση: €15 με ποτό & Είσοδος: €20 με ποτό (Το εισιτήριο καλύπτει €5 στην αγορά φιάλης). Πληρ. 99813162.

Άννα Βίσση
Το καλοκαίρι θέλει τραγούδι και χορό, θέλει περιπέτεια, και ανεμελιά, θέλει έρωτα με πάθος, θέλει παλμό, θέλει ρυθμό, θέλει… Ξανά μανά… θέλει… Άννα Βίσση. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μαζί με την "χρυσή" 13μελή μπάντα της δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και έρωτα με όλες της τις παλιές και νέες επιτυχίες. Τραγούδια διαχρονικά που αγαπήσαμε όλοι, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι Latin, Pop, Rock, μπαλάντες αθάνατες και κλασσικά λαϊκά τραγούδια που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία θα ακουστούν με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και με το γνωστό ταπεραμέντο της σε ένα show "Εμπειρία". Η Άννα αυτό το καλοκαίρι θα απογειώσει για άλλη μια φορά το κοινό που την αγαπά και την τιμά πάντα! Την συνοδεύουν 11μελής ορχήστρα και οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού.
INFO: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21:00. Προπώληση εισιτηρίων: https://shop.tickethour.com/. Πληρ. 77777040.

Παντελής Θαλασσινός
Μετά την επιτυχημένη συναυλία του στο περσινό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Παντελής Θαλασσινός επιστρέφει στην Αξιοθέα για να μοιραστεί και πάλι μαζί μας το ιδιαίτερο χρώμα της φωνής του και τα τρυφερά τραγούδια του, τα οποία εδώ και 20 χρόνια χαρίζει απλόχερα στο κοινό του. Μαζί του, στη μοναδική αυτή συναυλία, εμφανίζονται και δύο νέοι ερμηνευτές από την Κύπρο -η Μαρία Θεοδότου και ο Δημήτρης Μεσημέρης- οι οποίοι ήδη έχουν αναδειχθεί για το ταλέντο τους. Τους τραγουδιστές συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα με μαέστρο τον Αχιλλέα Τσαγγαρίδη.
INFO: Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531-2.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Τα "Ιεροκήπια", με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα αναμένεται πως θα κεντρίσουν για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον των επισκεπτών.Επίκεντρο των εκδηλώσεων η μεγάλη συναυλία του καταξιωμένου καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, που θα αποτελέσει και την έναρξη του Φεστιβάλ. Μαζί του η Μιρέλλα Πάχου, ο Νικόλας Φιλήτας (Prospectus) και ο Steve Tesser.
INFO: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Γεροσκήπου, Πάφος, 20.00. Πληρ. 26960857.

Νίκος Μακρόπουλος
Η καθιερωμένη πλέον μεγάλη συναυλία, που πραγματοποείται με τη διαχρονική στήριξη της κορυφαίας κυπριακής βιομηχανίας τροφίμων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, έχει προγραμματιστεί και φέτος, προσκαλώντας ένα ιδιαίτερα δημοφιλή καλλιτέχνη να ανέβει στη σκηνή για να μας ταξιδέψει και να διασκεδάσει. Έτσι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο "Δημήτρης Χάματσος" στο Δάλι, στο πλαίσιο του 26ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Γάλακτος, ο Νίκος Μακρόπουλος θα μας ανεβάσει σε μια μοναδική συναυλία.
INFO: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, γήπεδο "Δημήτρης Χάματσος", Δάλι, Λευκωσία, 21.00.

Νατάσσα Μποφίλιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος επιστρέφουν στην Κύπρο και παρουσιάζουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό, το «Όμορφο Όνειρό» τους. Μία νέα παράσταση-πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους στην Κύπρο.
INFO: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.00 (ανοίγουν οι πόρτες), €25, €20 (παιδικό). Πληρ. www.SoldoutTickets.com.cy. Διαβάστε περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, μουσικη, διασκεδαση, συναυλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8186 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3683 s // Total time: 2.1870 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X