Τρεις κανόνες για να λειτουργήσει μία καινούργια σχέση!


Τρεις κανόνες για να λειτουργήσει μία καινούργια σχέση!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Έχεις ήδη ξεκινήσει κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή και θες αυτό να κρατήσει; Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε τους 3 κανόνες που βοηθούν στο να λειτουργήσει μια καινούργια σχέση όπως τους παρουσιάζει το faysbookgr:

1. Άσε πίσω το παρελθόν
Είναι αχρείαστο να μιλάς μαζί με τον σύντροφό σου για τις προηγούμενες σας σχέσεις, γιατί αυτό κάνει κακό και στους δύο. Καλύτερο είναι να δίνεις περισσότερη σημασία στο παρόν αλλά και στο τι μπορεί να σου φέρει το μέλλον παρά να αναλώνεσαι στο παρελθόν και πόσο μάλλον να κάνεις την οποιαδήποτε σύγκριση.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι τέσσερις συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα με το ταίρι σου!

2. Άσε τα λόγια και κάνε πράξεις
Η νέα σου σχέση και ο ενθουσιασμός που νιώθεις μπορεί πολύ εύκολα να σε παρασύρει να κάνεις πολλά σχέδια τα οποία κατά πάσα πιθανότητα να μην μπορείς να πραγματοποιήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργούνται ψεύτικες προσδοκίες στον σύντροφό σου, οι οποίες μπορεί στη συνέχεια να τον απογοητεύσουν.

3. Μην αποκοπείς από φίλους και οικογένεια
Πολλές είναι οι περιπτώσεις όπου στην αρχή μιας σχέσης τα άτομα αποκόπτονται είτε από τους φίλους τους, είτε από την οικογένεια τους, είτε και από τους δύο. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να αποφεύγεις, και να κρατάς τις ισορροπίες, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο θα ωφεληθεί και η σχέση σου αφού τα πράγματα θα εξελιχθούν σταδιακά και ομαλά αν δεν δοθείς ολοκληρωτικά από την αρχή.

Tags 3 κανονες, σχεσεις, καινουργια σχεση, υγεια, health, relationship


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0046 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0293 s // Total time: 0.0339 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X