Το πρώτο μήνυμα της Καρολίνας Πελενδρίτου μετά τον παραμυθένιο γάμο της!


Το πρώτο μήνυμα της Καρολίνας Πελενδρίτου μετά τον παραμυθένιο γάμο της!

Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο, 25 Αυγούστου, στην Κηφισιά η χρυσή Παραολυμπιονίκης μας, Καρολίνα Πελενδρίτου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Διαβάστε επίσης: Καρολίνα Πελενδρίτου - Δημήτρης Χατζηγεωργίου: Ο γαμήλιος χορός του ζευγαριού!

Την ίδια ημέρα η Κύπρια αθλήτρια είχε και τα γενέθλιά της, όπου έγινε 32 ετών. Φυσικά από το γλέντι του γάμου δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει τούρτα για εκείνην, την οποία μοιράστηκε αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα: “32 από χθες λοιπόν!... Σας ευχαριστώ όλους και όλες από καρδιάς για τις αμέτρητες και πολύ θερμές ευχές σας για τα γενέθλια μου και τον γάμο μας! Δύο μέρες αξέχαστες με πολύ αγάπη και στιγμές αλησμόνητες”.

Κατόπιν, θέλησε να εκφράσει και δημόσια τα συναισθήματά της για αυτή την όμορφη ημέρα της ζωής της, γράφοντας: “Πριν από μερικές ώρες ζήσαμε μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μας! Ήταν μία μαγική , λαμπερή ημέρα και έχουμε πολλές όμορφες ,συγκινητικές, γλυκές, έντονες, γεμάτες χαμόγελο αναμνήσεις να μας συνοδεύουν από εδώ και πέρα! Με πολύ στενά και αγαπημένα μας πρόσωπα, που αγαπάμε και μας αγαπούν, μοιραστήκαμε αυτήν τη μεγάλη χαρά μας. Το γάμο μας!”

Η ομάδα του ilovestylecom τους εύχεται “Βίον Ανθόσπαρτον” και “Χρόνια Πολλά” για τα γενέθλια της όμορφης νύφης. 

Tags Καρολίνα Πελενδρίτου, showbiz κύπρος, gossip, Γαμος, δημήτρης χατζηγεωργίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6078 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3851 s // Total time: 2.9929 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X