Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε και μας έδειξε το νυφικό της με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!


Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε και μας έδειξε το νυφικό της με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από το γάμο

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Κατερίνα Στικούδη είχε προγραμματίσει τον γάμο της με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη, για σήμερα Σάββατο, 25 Αυγούστου.

Ο γάμος τελέστηκε σήμερα, κάτω από άκρα μυστικότητα στο Μορφάτι Θεσπρωτίας με το ζευγάρι να ζει την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του.

Στο πλευρό του ζευγαριού ήταν μόνο λίγοι πολύ στενοί φίλοι και συγγενείς των δύο, ενώ ήταν από τα λίγα ζευγάρια της showbiz, που κατάφερε να κρατήσει την όλη προετοιμασία του γάμου τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το μονόπετρο της!

Όσον αφορά το νυφικό που επέλεξε η αγαπημένη τραγουδίστρια να φορέσει στον γάμο της, ήταν η έκπληξη της ημέρας. Η Κατερίνα επέλεξε να φορέσει ένα αρκετά συντηρητικό νυφικό παρ' όλο που μας έχε συνηθίσει σε πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις και πολλές φορές τα ρούχα που επιλέγει γίνονται αντικείμενο συζήτησης.

Η Κατερίνα Στικούδη με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, επέλεξε να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους το νυφικό της με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να τη δείτε να κάνει “kiki challenge” ντυμένη νύφη.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο, όπως και φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της:

Tags κατερίνα στικούδη, Βαγγέλη Σερίφη, Γαμος, Νυφικο, kiki challenge, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7932 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2392 s // Total time: 3.0323 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X