Ένας ενυδατικός ορός που γεμίζει τις ρυτίδες!


Ένας ενυδατικός ορός που γεμίζει τις ρυτίδες!

Δίνει άμεση ενυδάτωση, ωραία αναζωογόνηση και ανάπλαση

Η εντατική ενυδάτωση είναι η πιο συχνή απαίτηση των περισσότερων γυναικών και ανδρών, ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης δέρματος. Η Declaré δημιούργησε τον αντιρυτιδικό ορό, Hydrobalance Ocean's Best Hyaluron Booster με ορατά αποτελέσματα βασισμένο στην τριπλή ενυδατική του δράση έτσι ώστε να ικανοποιήσει αυτούς που επιθυμούν να μειώσουν αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπό τους.

Ο αποτελεσματικός αυτός ορός δίνει άμεση ενυδάτωση, ωραία αναζωογόνηση και ανάπλαση χάρη στο συνδυασμό τριπλών υαλουρονικών οξέων (long and short-chain, and cross-linked) που δημιουργούν το ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες απαλύνονται και το δέρμα φαίνεται να είναι πιο σφριγηλό και πιο ενυδατωμένο. Τα συστατικά Ocean minerals, trace elements, algae και seaweed extracts δρουν υποστηρίζοντας την κυτταρική λειτουργία και μαζί με το αποκλειστικό σύμπλεγμα, src™ complex καταπολεμούν τα εξωτερικά σημάδια γήρανσης στο δέρμα που είναι η κούραση και το στρες. Προσφέρει 24 ώρες ενυδατικό αποτέλεσμα, για απαλό δέρμα γεμάτο φρεσκάδα και νέα λάμψη και 62%  άμεση υγρασία στο δέρμα αμέσως μετά το πρώτο 24ωρο εφαρμογής.

3D Boost- Effect from the deep Maximum

  • Απαλότητα στην επιφάνεια του δέρματος.
  • Οι γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται στο maximum χάρη στο τριπλό υαλουρονικό οξύ.
  • Προστατεύει από την αφυδάτωση του δέρματος.
  • Προσφέρει διαρκής ενυδάτωση 3D με βαθύ αποτέλεσμα.
  • Ολική ενυδάτωση για όλους του τύπους δέρματος.
  • Προσφέρει μια νέα εμφανή νεότητα και φρεσκάδα στο δέρμα.


Πώς να το χρησιμοποιήσετε
Απλώστε τον ορό Declaré Ocean‘s Best Hyaluron triple Booster στο δέρμα, μετά από καθαρισμό με γαλάκτωμα και λοσιόν πρωί ή και βράδυ, και μετά απλώστε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τον τύπο δέρματος σας. Η Ocean’s Best Cream είναι ιδανικός συνδυασμός για ιδιαίτερα αφυδατωμένο δέρμα.

Για να φρεσκαριστείτε οποιαδήποτε στιγμή
Ταμπονάρετε το Declaré Ocean‘s Best Hyaluron triple Booster πάνω από το μακιγιάζ σας για να απαλύνετε τις εκφράσεις και να μειώσετε ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες στο πρόσωπο σας.

Για να αφαιρέσετε άμεσα το μακιγιάζ από το πρόσωπο σας, το λαιμό, μάτια και το ντεκολτέ σε ένα μόνο βήμα χρησιμοποιήστε  το Micelle Cleansing Water σε βαμβάκι και καθαρίστε όλο το πρόσωπο.

Απλώστε το Ocean‘s Best Hyalurontriple Booster στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με κινήσεις μασάζ πάνω στις γραμμές έκφρασης.

Προαιρετικά τοποθετήστε σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή του ματιού, την Ocean‘s Best Mask και αφήστε την να δράσει για 10 λεπτά. Με κινήσεις μασάζ απλώστε τα υπολείμματα της μάσκας.

Προσθέστε κρέμα νύχτας εάν χρειάζεται.

Tags declare, Declaré Ocean‘s Best Hyaluron triple Booster, face, beauty, booster, Ομορφια, προσωπο, ΟΡΟΣ, Serum


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.1672 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3382 s // Total time: 4.5054 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X