Το ξεχωριστό καλοκαίρι της Κατερίνας Χριστοφίδου και η επιστροφή της στο "Μεσημέρι και κάτι"


Το ξεχωριστό καλοκαίρι της Κατερίνας Χριστοφίδου και η επιστροφή της στο "Μεσημέρι και κάτι"

Δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την μεγάλη πρεμιέρα…

Η ενημερωτική εκπομπή "Μεσημέρι και κάτι" επιστρέφει την Δευτέρα, 27 Αυγούστου στις 11.30 από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η παρουσιάστρια, Κατερίνα Χριστοφίδου μιλά αποκλειστικά στο ilovestyle.com.

Ανανεωμένη και με βέρα στο χέρι επιστρέφεις στο τιμόνι της εκπομπής "Μεσημέρι και κάτι" στις 27 Αυγούστου. Πώς νιώθεις;
Όντως, αυτό το καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό, με το γάμο μας με το Νίκο, να έχει επιστεγάσει μια μεγάλη αγάπη! Στα επαγγελματικά τώρα, όντως την Δευτέρα, 27 Αυγούστου κάνουμε πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, γεμάτοι όρεξη. Ολόκληρη η ομάδα είμαστε πανέτοιμοι με στόχο πάντα ν' ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στα θέλω των τηλεθεατών, προσφέροντας γι’ ακόμη μια σεζόν, ολοκληρωμένη και αντικειμενική ενημέρωση. Γιατί εδώ στο ΣΙΓΜΑ, δεν μένουμε μόνο στους τίτλους, αλλά "βάζουμε το μαχαίρι στο κόκαλο", μπαίνοντας στα βαθιά και φιλοξενούμε όλες τις απόψεις για το καθετί της επικαιρότητας που αφορά και ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει την προηγούμενη χρονιά και ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του σταθμού που μας εμπιστεύεται γι’ άλλη μια φορά, αυτή την πολύ δύσκολη και απαιτητική μεσημβρινή ενημερωτική ζώνη. Ακόμη περισσότερο ευχαριστούμε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη τους και στόχος μας είναι ν' ανταποδώσουμε αυτή τη στήριξη με σωστή, σφαιρική, ολοκληρωμένη, έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωση και με συζητήσεις οι οποίες, όπως προανέφερα, δεν μένουν στους τίτλους αλλά μπαίνουν στην ουσία του κάθε θέματος. Πάντα στην καρδιά της ειδησεογραφίας, και στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Βρέθηκες κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν στην παρουσίαση της εν λόγω εκπομπής. Η συγκεκριμένη ζώνη ήταν κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις;
Ένας δημοσιογράφος, είναι πάντα δημοσιογράφος. Ο στίβος της ενημέρωσης είναι το περιβάλλον στο οποίο οι γνώσεις και η εμπειρία μας, καθίστανται λειτούργημα. Φτάνει να είναι ενημέρωση και οποιαδήποτε ζώνη, ικανοποιεί. Υπηρέτησα τη δημοσιογραφία σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες αλλά και στη ραδιοφωνική με την ίδια όρεξη και αγάπη γι’ αυτό που κάνω. Αυτό όμως που ξεχωρίζει και πραγματικά με συναρπάζει στη μεσημβρινή, σε αντίθεση με τις άλλες ζώνες, είναι η "ζωντάνια" και η ταχύτητα της ενημέρωσης. Σημαντική διαφορά είναι ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η επικαιρότητα βρίσκεται εν εξελίξει. Όλα αλλάζουν και διαμορφώνονται και είναι μεγάλη πρόκληση να μπορείς να ανταποκριθείς.

Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στην θεματολογία της εκπομπής;
Τη θεματολογία, δεν την καθορίζουμε εμείς στις ενημερωτικές εκπομπές. Την καθορίζει η ίδια η επικαιρότητα. Αυτό που μπορώ όμως να πω είναι ότι θα έχουμε αναβάθμιση σε ότι αφορά τα μέσα κι εργαλεία που εκσυγχρονίζουν ακόμη περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνουμε το κοινό.

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι. Τι περιμένει η Κατερίνα Χριστοφίδου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;
Ως σταθμός και ως ομάδα, βάλαμε στη μεσημβρινή ενημερωτική ζώνη γερά θεμέλια. Φέτος αρχίζουμε να "κτίζουμε", με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης έναντι τηλεοπτικού κοινού και προσκεκλημένων, με σεβασμό αλλά και πολλή όρεξη για σωστή δουλειά. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όσο και να προχωρείς. Και εμείς έχουμε πάντα τα μάτια μας ανοιχτά και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Για τη νέα σεζόν, δεν αναμένω κάτι απλά να έρθει! Ακούω τι αναμένει το τηλεοπτικό κοινό από εμάς, ώστε να το προσφέρουμε. Η εμπιστοσύνη του κοινού στην εκπομπή, δεν χαρίζεται. Την κερδίζεις. Μέρα με την ημέρα. 

Η εκπομπή πηγαίνει πάρα πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Αυτό σε αγχώνει;
Γι’ αυτό το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους τηλεθεατές που μας εμπιστεύτηκαν για την ενημέρωση τους. Ο κόσμος είναι η κινητήριος μας δύναμη για να συνεχίσουμε. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί πηγή άγχους αλλά ούτε κι εφησυχασμού. Πιο εύστοχα θα μπορούσα να πω ότι η επιτυχία αυτή αυξάνει κατακόρυφα το αίσθημα ευθύνης έναντι των τηλεθεατών ώστε να μην τους απογοητεύσουμε. Να ξέρουν ότι μπορούν να στηριχτούν πάνω μας για την ενημέρωση τους. 

Tι να περιμένει ο Κύπριος τηλεθεατής στις 27 Αυγούστου στους τηλεοπτικούς του δέκτες;
Επιστρέφουμε δυναμικά, στον παλμό της επικαιρότητας. Επίκειται ένας δύσκολος και καθοριστικός μήνας τόσο στο Κυπριακό και τα ενεργειακά όπως επίσης στα καυτά θέματα της Παιδείας και της Υγείας. Εμείς ως ομάδα θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Με αυτή την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους/τις συναδέλφους που επάξια κράτησαν τα ηνία της εκπομπής "Μεσημέρι και Κάτι", καθ' όλη σχεδόν τη διάρκεια του καλοκαιριού, κρατώντας υψηλό το επίπεδο της μεσημβρινής ενημερωτικής ζώνης του ΣΙΓΜΑ.

Tags Κατερίνα Χριστοφίδου, διασημοι, μεσημερι και κατι, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1526 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3839 s // Total time: 2.5366 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X