Θέκλα Πετρίδου – Πέτρος Αθανασίου: Λίγο πριν την πρεμιέρα τους μιλάνε αποκλειστικά στο ilovestylecom!


Θέκλα Πετρίδου – Πέτρος Αθανασίου: Λίγο πριν την πρεμιέρα τους μιλάνε αποκλειστικά στο ilovestylecom!

Η εκπομπή “Θέκλα μιλάμε ανοιχτά” επιστρέφει στους δέκτες μας!

Η Θέκλα Πετρίδου και ο Πέτρος Αθανασίου, μετά από ένα μικρό διάλειμμα, επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με την εκπομπή “Θέκλα μιλάμε ανοιχτά”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Όπως σας ενημερώσαμε εδώ και μερικές εβδομάδες η εκπομπή αλλάζει ζώνη και θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Αυγούστου και καθημερινά στις 9:30 το πρωί. Οι δύο παρουσιαστές, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα τους, μίλησαν στο ilovestylecom και δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους.

Η εκπομπή συνεχίζει για δεύτερη σεζόν. Πως αισθάνεστε για αυτό;

Θέκλα Πετρίδου: Φυσικά είμαι χαρούμενη και περήφανη  που η εκπομπή μας συνεχίζει για δεύτερη σεζόν. Την εκπομπή την ετοιμάζαμε με μεγάλη αγάπη όλη η ομάδα τους 6 μήνες της πρώτης σεζόν. Την νιώθουμε όπως το "μωρό" μας και είμαστε φυσικά χαρούμενοι που πήρε προαγωγή για την επόμενη τάξη! Ουπς! Σεζόν!

Πέτρος Αθανασίου: Πανέτοιμοι!

Η ανταπόκριση του κόσμου, ήταν μεγάλη. Το περιμένατε;

Θ.Π: Θα σου μιλήσω ανοιχτά. Ναι, το περίμενα. Είναι η πρώτη φορά που μεγάλο κανάλι όπως το Σίγμα, που είναι και πρώτο σε τηλεθέαση στην Κύπρο, μου εμπιστεύτηκε δική μου εκπομπή, αλλά η εμπειρία μου από την αλληλεπίδραση με το κυπριακό τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία 20 χρόνια που εμφανιζόμουν ως ψυχολόγος σε τηλεοπτικές εκπομπές, ήταν πολύ ζεστή και ενθαρρυντική. Πέραν τούτου, είχα και έχω θετική μετρήσιμη εμπειρία από το διαδίκτυο και ειδικά το YouTube, όπου ανεβάζω όλες τις εκπομπές στις οποίες συμμετέχω. Τα τελευταία δύο χρόνια οι απήχηση του καναλιού μου στο YouTube ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Ενδεικτικά να σου αναφέρω πως σήμερα το κανάλι μου στο YouTube, χωρίς καμιά διαφήμιση του περιεχομένου του, έχει σύνολο πάνω από δυόμιση εκατομμύρια views (θεάσεις), 63.6% προέρχονται από την Ελλάδα και 18.9% από την Κύπρο. Από τα στατιστικά μπορείς να δεις πως 79.4% των ατόμων που παρακολουθούν τις εκπομπές στο διαδίκτυο είναι γυναίκες και 20.6% άνδρες. Οι ηλικίες 18-45 χρονών έχουν το 80.3% της τηλεθέασης YouTube

Αυτό με προϊδέαζε για το ότι η εκπομπή θα πήγαινε καλά. Φυσικά, είχα και αγωνία, επειδή ποτέ δεν ξέρεις. Ήταν μια δύσκολη ώρα αυτή που είχαμε και μπορούσε να μην πήγαιναν τόσο καλά τα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να επαναπαυτώ ούτε εγώ ούτε η ομάδα μας. Ούτε και τώρα επαναπαυόμαστε. Καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Π.Α: Προφήτες δεν είμαστε, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι δόθηκε στους τηλεθεατές (ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και ηλικίας) ένα βήμα έκφρασης προβληματισμών (που πολλές φορές αποτελούν ταμπού).

Πως είναι η μεταξύ σας σχέση και συνεργασία;

Θ.Π: Η σχέση και η συνεργασία ανάμεσα στον Πέτρο Αθανασίου, τον συμπαρουσιαστή μου και εμένα, φαίνεται ξεκάθαρα, τόσο από την εκπομπή όσο και από τα live videos που κάνουμε πριν από την εκπομπή. Δέσαμε.  Τον έχω αγαπήσει σαν γιο μου. Σοβαρά. Είναι όντως νεότερος από εμένα και νιώθω μητρικά απέναντι του. Επίσης, ο Πέτρος είναι όλα αυτά που δεν είμαι συνέχεια εγώ. Σοβαρός, μετρημένος, ψύχραιμος, καθωσπρέπει. Χωρίς τον Πέτρο δεν νιώθω καλά να κάνω εκπομπή. Αυτό που οφείλω να προσέξω εγώ είναι να αφήνω περισσότερο τον Πέτρο να μιλάει. Πολλές φορές ο αυθορμητισμός και η έμπνευση μου με παρασύρουν και μιλάω πολύ. Το παραδέχομαι, όπως όλα μου τα λάθη και ελαττώματα άλλωστε.

Παρόμοια αγάπη και συνεργασία υπάρχει με όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Τον Λοΐζο Μαρκίδη τον σκηνοθέτη μας, την Σοφία Βουργίδη την μέχρι τώρα παραγωγό μας και την Σπυρούλα Ασσιώτου την βοηθό παραγωγής. Ως ομάδα δουλέψαμε πολύ αγαπημένα και με κατανόηση ο ένας στον άλλο. Φέτος η Σοφία μας φεύγει, αναλαμβάνει την σκηνοθεσία της νέας μεσημεριανής εκπομπής του σταθμού και την θέση της έχει ήδη αναλάβει ο Βαγγέλης Ευαγγέλου, με τον οποίο αρχίσαμε ήδη πολύ καλά. Είναι επαγγελματίας και μου το έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε παραγωγή και αρχισυνταξία στην εκπομπή. Η αρχισυνταξία γίνεται από κοινού μαζί μου, λόγω των ειδικών θεμάτων της εκπομπής, και αυτή την δουλειά την κάναμε και πέρσι μαζί με την Σοφία. Φέτος αρχίσαμε με τον Βαγγέλη και όλα καλά.

Π.Α: Συναρπαστική, αυθεντική και σίγουρα ευχάριστη.

Το γεγονός ότι η εκπομπή αλλάζει ώρα προβολής σας αγχώνει;

Θ.Π: Το γεγονός ότι η εκπομπή αλλάζει ώρα προβολής με χαροποιεί ιδιαίτερα! Ήταν κάτι που το ζήτησα εγώ η ίδια να γίνει ήδη από τον περασμένο Μάιο. Το ωράριο μιας καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής δεν ήταν καλό για την υγεία μου. Αντιμετωπίζω κάποια χρόνια προβλήματα υγείας και για μένα ο ύπνος του μεσημεριού ή αλλιώς «σιέστα» είναι απαραίτητος. Τον στερήθηκα για 6 μήνες, όσο κράτησε η πρώτη σεζόν, επειδή αυτή την ώρα είχε διαθέσιμη ο σταθμός, και σε εκείνο το slot μου προτάθηκε να γίνει η εκπομπή, από την στιγμή όμως που η εκπομπή θα συνέχιζε, δεν θα το άντεχα να έχει το μεσημεριανό ωράριο.

Αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι τηλεθεατές, που εργάζονται το πρωί, δεν είναι ευχαριστημένοι από την αλλαγή της ώρας, αλλά εφόσον η εκπομπή μεταδίδεται και διαδικτυακά ζωντανά από το  live streaming και στη συνέχεια ανεβαίνει και στην ιστοσελίδα του σταθμού, αλλά και στο κανάλι μου στο YouTube, όποιος θα θέλει να την δει, θα μπορεί να το κάνει όταν σχολάσει.

Π.Α: Καθόλου! Η ποιότητα της δουλειάς μας θα παραμείνει υψηλή σε οποιαδήποτε ώρα μετάδοσης. Επιπλέον, για όσους δεν έχουν την ευκαιρία να μας παρακολουθήσουν το πρωί, οι εκπομπές θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Sigma αλλά και στο κανάλι της Θέκλας στο youtube.

Τι να περιμένει ο Κύπριος τηλεθεατή από εσάς τη νέα σεζόν;

Θ.Π: Αυτό που περιμένουν οι τηλεθεατές από τη νέα σεζόν, αυτό θα τους δώσουμε. Θα μιλήσουμε όλο και περισσότερο ανοιχτά! Θα συνεχίσουμε να θίγουμε θέματα που όλοι αντιμετωπίζουμε, αλλά δεν τολμούμε να μιλήσουμε ανοιχτά για αυτά. Θέματα σχέσεων, ψυχολογίας, υγείας, οικογένειας, φιλικών και ερωτικών σχέσεων και κοινωνίας γενικότερα.

Πρώτα από όλα, ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε εκπομπή για όλες τις επιστολές του κόσμου που περιμένουν την σειρά τους. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε στη νέα σεζόν. Αν και οι επιστολές έρχονται καθημερινά στο email μου, ακόμα και κατά την διάρκεια των διακοπών. Επίσης, στη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την τηλεοπτική ποιότητα της εκπομπής, μαθαίνοντας από την εμπειρία της πρώτης σεζόν. Ήδη κατά την διάρκεια της πρώτης σεζόν κάναμε αλλαγές όπου κρίναμε πως ήταν απαραίτητες. Θέλουμε η εκπομπή μας να είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που συνεχώς εξελίσσεται ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και απαιτήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Η θετική ανατροφοδότηση που έχουμε λάβει για την πρώτη σεζόν καθώς και η ευπρόσδεκτη εποικοδομητική κριτική θα χρησιμεύσουν ως εργαλεία καλυτέρευσης δικής μας αλλά και της εκπομπής.

Π.Α: Ακόμη περισσότερα θέματα προς συζήτηση αλλά και ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση από την Θέκλα, εμένα αλλά και την ομάδα της εκπομπής μας, ώστε να δώσουμε στους τηλεθεατές μας ψυχολογικο-τονωτικές ενέσεις.

Tags θεκλα πετριδου, πετρος αθανασιου, θεκλα μιλαμε ανοιχτα, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8163 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3711 s // Total time: 2.1874 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X