Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz! Επώνυμος Κύπριος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά!


Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz! Επώνυμος Κύπριος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το διάστημα διανύουν τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή τους, καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε και υποδέχθηκαν στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, την κορούλα τους.

Ο λόγος για τον Κύπριο αθλητή του στίβου και Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Αρέστη και την εκλεκτή της καρδιάς του, Άνθια Αρέστη, οι οποίοι έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Ο αθλητής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες με τη σύζυγό του, μέσα από το μαιευτήριο, πριν και μετά τον τοκετό, γράφοντας χαρακτηριστικά, σε μία από αυτές: “Είμαστε δύο πελλοί που ξεκινήσαμε σαν απλοί γνωστοί, στην πορεία γίναμε φίλοι, σε κάποια φάση κολλητοί αχώριστοι και πιο μετά ήρθε ο απόλυτος έρωτας και να τα αποτελέσματα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου που μαζί κατακτήσαμε το κόσμο. 2 παραολυμπιακά μετάλλια, 4 παγκόσμια, 5 πανευρωπαϊκά μετάλλια αλλά και το μεγαλύτερο έπαθλο τα δύο πανέμορφα παιδιά που μου χάρισες (λόγω του ότι έχουν πάρει από σένα). Σ΄αγαπώ γιατί είσαι το θεμέλιο, ο βράχος, η δύναμη στην οικογένεια μας. Σε λατρεύω όσο δεν φαντάζεσαι”.

Κατόπιν, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν να αφήσουν όμορφες ευχές για τη νεογέννητη μπέμπα τους.

Tags αντωνης αρεστη, ανθια αρεστη, γεννα, μωρο, κοριτσακι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0211 s // Total time: 0.0214 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X