CC Cream: Μια κρέμα ομορφιάς με πολλές υπερδυνάμεις


CC Cream: Μια κρέμα ομορφιάς με πολλές υπερδυνάμεις

Για βελτιωμένο δέρμα σε μια ενιαία εφαρμογή

Όλες οι γυναίκες θέλουν βέλτιστα ενυδατωμένο και προστατευμένο δέρμα, ακτινοβόλο και άψογα ομοιόμορφη επιδερμίδα με φυσικό φινίρισμα. Για να ικανοποιήσει τις ατομικές τους ανάγκες και τις συλλογικές προσδοκίες τους, η Chanel δημιούργησε την CC Cream, μια κρέμα ομορφιάς με πολλές υπερδυνάμεις. 

Η φόρμουλα της συνδυάζει ενεργά συστατικά φροντίδας της επιδερμίδας, λεπτές χρωστικές ουσίες και UV φίλτρα για βελτιωμένο δέρμα σε μια ενιαία εφαρμογή. Με παραγωγή μεγαλύτερη των 3 εκατομμύριων CC Cream, η Chanel τώρα επαναφέρει αυτή την "must-have" κρέμα με μια προστατευτική φόρμουλα που παραδίδει μεγαλύτερη ενυδάτωση και μια λεπτότερη, λιώμενη υφή για ένα υγιές και φωτεινότερο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για μέτρια κάλυψη ή κάτω από την πούδρα για πιο εξεζητημένο μακιγιάζ. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας ή για ενισχυμένο άγγιγμα ακτινοβολίας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η νέα CC Cream από τη Chanel είναι το "Superhero" προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να την έχουν. Η κρέμα με το διπλό C συνδυάζει τα οφέλη μιας ολοκληρωμένης φροντίδας με την τελειότητα ενός αποτελέσματος μακιγιάζ με κράτημα υψηλών προδιαγραφών. Το μυστικό της; Ένα ισχυρό φυσικό εκχύλισμα που προέρχεται από ένα superfruit για ακόμα πιο αποτελεσματική διόρθωση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πότε; Οποτεδήποτε. Εφαρμόστε την το πρωί, για επιπλέον λάμψη κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το βράδυ πριν βγείτε έξω.

Πως; Μετά από την καθιερωμένη ιεροτελεστία φροντίδας της επιδερμίδας σας. Την απλώνεται λειαίνοντας από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του προσώπου. Επαναλάβετε όσο χρειάζεται για καλύτερη κάλυψη, ή προσθέστε πούδρα για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα. Η CC Cream ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Tags cc cream, chanel, chanel cc cream, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4606 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2188 s // Total time: 2.6795 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X