Επώνυμη Κύπρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες ημέρες!


Επώνυμη Κύπρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες ημέρες!

Αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον γάμο της!

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz, σε λίγες ημέρες θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου και την Καρολίνα Πελενδρίτου, οι  οποίοι πριν από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους παραχώρησαν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Hello.

Μεταξύ άλλων μίλησαν για την επί επτά χρόνια σχέση τους, για την απόφαση τους να προχωρήσουν σε γάμο, όπως και για πολλές λεπτομέρειες που αφορούν τον γάμο τους.

Διαβάστε επίσης: Ησαΐας Ματιάμπα: Μας έδειξε για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του!

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν έχουν αγωνία για την ημέρα του γάμου η οποία πλησιάζει, η Καρολίνα χαρακτηριστικά απάντησε: “Δεν θα το έλεγα ακριβώς αγωνία… Θα έλεγα απλώς ότι προσπαθώ να οργανώσω τα του γάμου, όσο το δυνατόν καλύτερα. Αρκετός χρόνος δεν υπάρχει και με όσο διαθέσιμο χρόνο έχω, προσπαθώ να είναι όλα έτοιμα για εκείνη την ημέρα. Επιδίωξή μου είναι να περάσουν όλοι καλά, σε ένα εγχείρημα που, όποιος δεν το έχει τολμήσει, δεν συνειδητοποιεί ενδεχομένως την πολυπλοκότητά του και τον προγραμματισμό που χρειάζεται!”. Ενώ ο Δημήτρης είπε: “Αγωνία όχι, προσμονή ενδεχομένως και διάθεση να είναι όλα εντάξει, σε μια ημέρα που δεν περνάς εξετάσεις, αλλά θέλεις να είναι όλα όμορφα, τακτοποιημένα και αξέχαστα”.

Στο αν έχουν αναλάβει από κοινού την οργάνωση του γάμου ή αν αυτό ήταν αποκλειστική ευθύνη της Καρολίνας, η αθλήτρια είπε: “ Τι να πω; Θα ήθελα λίγη παραπάνω βοήθεια από τον Δημήτρη, αλλά καταλαβαίνω πως το πρόγραμμά του είναι πολύ φορτωμένο. Πάντως, στις οριακές στιγμές ήταν, τελικά, βοηθητικός!”, ενώ ο Δημήτρης: “Για να είμαι ειλικρινής η οργάνωση του γάμου αποτέλεσε σχεδόν αποκλειστική ευθύνη της Καρολίνας. Και για να δικαιολογηθώ και λίγο, να πω ότι είχα τον άχαρο ρόλο της διεκπεραίωσης των γραφειοκρατικών θεμάτων που, πιστέψτε με, ήταν μεγάλος! Το συγκεκριμένο βράδυ, πάντως, τα συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στην Καρολίνα”.

Η δημοσιογράφος ρώτησε επίσης το ζευγάρι, αν ο γάμος τους θα είναι ανοιχτός, με το ζευγάρι να απαντά ότι για τα δεδομένα της Κύπρο ο γάμος τους θεωρείται κλειστός. Ενώ όπως τόνισε το ζευγάρι ήταν επιθυμία και των δύο να περάσουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους μόνο με τα άτομα που ήταν δίπλα τους τόσα χρόνια, με φίλους δηλαδή και στενούς συγγενείς.

Tags Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Καρολίνα Πελενδρίτου, Γαμος, ζευγαρι, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1835 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3962 s // Total time: 2.5797 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X