18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στο χωρισμό επώνυμη Κύπρια;

shareit!

Εκεί που ετοιμάζονταν για γάμο…

Με αφορμή τις πρόσφατες σόλο διακοπές της στη Μύκονο και το ... unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλον προσφάτως στα social media, καθώς επίσης και η έλλειψη... likes στον διαδικτυακό κόσμο, δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι πρώτες φήμες που θέλουν την πρώην παίκτρια του Survivor 2 και τον πρωταθλητή σύντροφό της χωριστά.

Ο λόγος, για τη Μελίνα Μεταξά και τον πρωταθλητή στο kick boxing, Λευτέρη Χαχαμίδη που ο έρωτάς τους έγινε αντιληπτός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης. Σύμφωνα με τα κυπριακά sites, η Μελίνα και ο Λευτέρης δεν είναι πια μαζί καθώς και οι δύο κατέβασαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τις προσωπικές τους σελίδες στα social media.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Ζευγάρι της κυπριακής showbiz χώρισε και μόλις το μάθαμε!

Εκείνο που πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού τους ήταν οι πρόσφατες διακοπές εκείνης στη Μύκονο χωρίς να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της ο οποίος είχε κάνει πρόταση γάμου σε εκείνη όταν ακόμα βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Κανένας από τους δύο δεν έχει πει το οτιδήποτε για το θέμα, όμως όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους έχουν πει ήδη αντίο ο ένας στον άλλον τραβώντας χωριστούς δρόμους...

Πηγή: gossiptvgr

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com