Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε το συνθηματικό που χρησιμοποιούν ο ένας για τον άλλον στις αναρτήσεις τους!


Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε το συνθηματικό που χρησιμοποιούν ο ένας για τον άλλον στις αναρτήσεις τους!

Τι σημαίνει;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αν και έχουν απαθανατιστεί αρκετές φορές μαζί από διάφορους paparazzi, ωστόσο, δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους, προσπαθώντας να την κρατήσουν όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στο εξωτερικό και δεν έχουν σταματήσει να κάνουν αναρτήσει στα social media, από τα ίδια locations, ωστόσο ποτέ μαζί.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι!

Εντύπωση έκανε το συνθηματικό που χρησιμοποιούν στις λεζάντες των φωτογραφιών τους “Hugk ή Hugt”, με το fthisgr να αποκαλύπτει πως πρόκειται για συνδυασμό της λέξης hug, που σημαίνει αγκαλιά και το αρχικό των ονομάτων τους (giannis tsimitselis και geronikolou katerina). Δείτε πιο κάτω δύο παραδείγματα από τις εικόνες τους που εντοπίσαμε στα social media:

Tags γιαννης τσιμιτσελης, Κατερίνα Γερονικολού, ζευγαρι, Ταξιδι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4196 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3887 s // Total time: 2.8083 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X