Η άσκηση που θα σας κάνει αμέσως να νιώσετε πιο αδύνατες!


Η άσκηση που θα σας κάνει αμέσως να νιώσετε πιο αδύνατες!

Έχει αυτή την ιδιότητα!

Έχοντας καλή στάση του σώματος μπορείτε πραγματικά να νιώθετε ακόμα και δύο κιλά ελαφρύτερες. Εάν ξοδεύετε ώρες σκυμμένοι πάνω από έναν υπολογιστή, θα πρέπει να κάνετε κάτι για να φτιάξετε τον κορμό σας.

Η πρόταση που ακολουθεί είναι μία άσκηση γυμναστικής που θα σας βοηθήσει αρκετά. Μπορείτε να την κάνετε μόνες σας, σπίτι σας και χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό. Είναι το τέλειο αντίδοτο στην κακή στάση του σώματος. Δεν ενισχύει μόνο τους άνω ραχιαίους μύες, επιπλέον τονώνει το πίσω μέρος των ώμων σας. Θα χρειαστείτε μία μεγάλη κορδέλα ή μία ζώνη. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα, όπως τα δημοσίευσε το jennygr.

Σταθείτε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων κρατώντας μια μικρή κάμψη στα γόνατα. Με ίσια τα χέρια, κρατήστε την κορδέλα μπροστά σας με τα χέρια σας να είναι ελαφρώς χαμηλότερα από τους ώμους σας. Προσπαθήστε να μην σφίγγετε τους αγκώνες σας. Εκπνέοντας, κάντε κοιλιακούς με τη σπονδυλική σας στήλη να είναι σταθερή καθώς ανοίγετε τα χέρια σας προς τα πλάγια. Εισπνεύστε καθώς επιστρέφετε αργά τα χέρια σας πίσω στην αρχική θέση . Κάντε τουλάχιστον πέντε φορές τρία σετ των 12-15 επαναλήψεων.

 

Tags άσκηση, βαρος, Σώμα, σταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0372 s (234 Queries.) // Parse time: 0.8106 s // Total time: 3.8478 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X