Η εικόνα που δεν είδαμε ποτέ! Η Σίσσυ Χρηστίδου στο μαιευτήριο πριν 10 χρόνια στην αγκαλιά του Θοδωρή Μαραντίνη!


Η εικόνα που δεν είδαμε ποτέ! Η Σίσσυ Χρηστίδου στο μαιευτήριο πριν 10 χρόνια στην αγκαλιά του Θοδωρή Μαραντίνη!

Το συγκινητικό στιγμιότυπο με το νεογέννητο γιο τους!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα, 13 Αυγούστου, ο πρωτότοκος γιος του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππος Ραφαήλ και η ίδια θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία εικόνα από το μαιευτήριο, την οποία δεν είχαμε ποτέ μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις στη συναυλία του Justin Timberlake [βίντεο]

“Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Είσαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη.  Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε.  10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακριά μας... Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σ’ αγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή...”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα.

 

Tags σισσυ χρηστιδου, θοδωρής μαραντίνης, φιλιππος ραφαηλ, γιος, γενεθλια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1388 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3763 s // Total time: 2.5151 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X