10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Θέκλα Πετρίδου: Η απίστευτη λεπτομέρεια που αποκάλυψε για το νυφικό της! [βίντεο]

shareit!

Πότε παντρεύεται;

Χθες Πέμπτη, 9 Αυγούστου, στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, “Θέκλα μιλάμε ανοιχτά” με τη Θέκλα Πετρίδου και τον Πέτρο Αθανασίου, καλεσμένος ήταν ο Νικόλας Ιωαννίδης, σε μια συζήτηση, με θέμα το πώς αντιμετωπίζονται οι αδιάκριτοι άνθρωποι.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, ήταν η αιτία να αποκαλύψει η παρουσιάστρια, το γεγονός ότι σπίτι της έχει δύο νυφικά, το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό, αλλά και το γεγονός ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε προγραμματίσει το γάμο της, ο οποίος ακυρώθηκε για κάποιο λόγο, τον οποίο δεν ήθελε να αποκαλύψει on air.

Διαβάστε επίσης: Ο γιος της Θέκλας Πετρίδου καλεσμένος στην εκπομπή της! [βίντεο]

Με βάση τη συζήτηση για τους αδιάκριτους ανθρώπους ο Νικόλας Ιωαννίδης, είπε χαρακτηριστικά: “Ας το πάρω σε μια αστεία μορφή, θέλει η Θέκλα να έρθει αύριο στη εκπομπή, δηλαδή να έρθει στη δουλειά της με το νυφικό της. Γιατί να πρέπει να δώσει εξηγήσεις σε κάποιον; Αυτό το φόρεμα θέλει να φορέσει να βγει έξω.”Ενώ η Θέκλα με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε λέγοντας ότι έπλυνε το νυμφικό της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά τον λόγο: “Παράγγειλα δύο νυμφικά γιατί είχαμε προγραμματισμένο γάμο πέρυσι τον Σεπτέμβρη και για λόγους που δεν είχαν να κάνουν με εμάς ακυρώθηκε ο γάμος μας”. Συνεχίζοντας η παρουσιάστρια εξήγησε ότι παρήγγειλε τα νυμφικά επειδή κόστιζαν μόνο 35 δολάρια το καθένας, ενώ το ένα το παρήγγειλε όταν είχε περισσότερα κιλά και το δεύτερο όταν έχασε τα κιλά. Η Θέκλα επεσήμανε επίσης ότι δεν ξέρει ακόμη πότε θα γίνει ο γάμος.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο όπως το δημοσίευσε το “tothemaonlinecom”:

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com