Τα 5 καλύτερα και πιο υγιεινά σνακ για την παραλία!


Τα 5 καλύτερα και πιο υγιεινά σνακ για την παραλία!

Διαβάστε αναλυτικά

Το καλοκαίρι είναι η πιο εύκολη περίοδος για να πέσουμε στην παγίδα του ανθυγιεινού σνακ, γι’ αυτό και εμείς σου προτείνουμε πιο κάτω 5 σνακς τα οποία θα ήταν καλό να παίρνεις μαζί σου στην παραλία για τις λιγούρες μετά τις βουτιές.

1. Φρουτοσαλάτα

Τι καλύτερο από μερικά δροσιστικά φρούτα εποχής; Μπορείς να επιλέξεις ροδάκινα, βερίκοκα, πεπόνι, κεράσια, αλλά ιδανικές είναι οι μπανάνες που θα σε κρατήσουν ενυδατωμένη λόγω των ηλεκτρολυτών που περιέχουν.

2. Ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα

Μια χούφτα με ανάλατους ξηρούς καρπούς και γευστικά αποξηραμένα φρούτα είναι ιδανική επιλογή για την παραλία. Άσε που συνδυάζεται τέλεια και με τα κοκτέιλ που θα πιείς δίπλα στο κύμα!

Διαβάστε επίσης: Πως ο ανανάς βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

3. Μπάρες δημητριακών

Οι μπάρες παραμένουν ιδανικό σνακ καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις και τις δικές σου όπως σε έχουμε συμβουλέψει στο παρελθόν!

4. Σάντουιτς

Ένα ελαφρύ σάντουιτς με κρεμώδες τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα είναι χορταστικό και ότι πρέπει για τη στιγμή που θα βγεις πεινασμένη από τα μακροβούτια!

5. Ωμά λαχανικά

Μερικά καρότα είναι ιδανικά γιατί εκτός από δροσιστικά είναι και πλούσια πηγή β-καροτένιου που θα σε βοηθήσουν να μαυρίσεις ακόμα περισσότερο!

Tags υγεια, παραλία, Διατροφή, ΣΝΑΚΣ, health, summer snacks, snacks


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0079 s (234 Queries.) // Parse time: 0.8623 s // Total time: 3.8703 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X