Απόκτησε το δέρμα των ονείρων σου, πιο φυσικό από ποτέ!


Απόκτησε το δέρμα των ονείρων σου, πιο φυσικό από ποτέ!

Capture Dreamskin: Ο ειδικός για τέλεια επιδερμίδα

Ο οίκος Dior παρουσιάζει το Dreamskin Moist & Perfect Cushion το οποίο σε βοηθάει να αποκτήσεις το δέρμα των ονείρων σου, πιο φυσικό από ποτέ! Μια μοναδική απόχρωση, μια ενισχυμένη σύνθεση περιποίησης της επιδερμίδας.

Ο Dior επαναπροσδιορίζει την έννοια της τελειότητας στην πιο φυσική της εκδοχή: Η πρώτη 000 απόχρωση. Αυτό το μοναδικό προϊόν περιποίησης επιδερμίδας χωρίς χρώμα, ενισχύει με διαφάνεια και προστατεύει το δέρμα ενώ χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μια ολοκληρωμένη τελειότητα που βλέπετε και αισθάνεστε.

Ένα μοναδικό επίτευγμα στην δημιουργία της σύνθεσης

Το απαλό διορθωτικό αποτέλεσμα στο δέρμα ενισχύεται από βιομιμητικές πούδρες που κρύβουν τις ατέλειες. Χάρη στην ισχυρή προληπτική ενυδάτωση, η αίσθηση της άνεσης διαρκεί όλη την ημέρα. Τα αντιγηραντικά αποτελέσματα ενισχύονται χάρη στην ενσωμάτωση ολόκληρου του συμπλέγματος περιποίησης δέρματος, advanced (ενισχυμένη Longoza + Opilia).

Το 1ο Cushion περιποίησης δέρματος χωρίς χρώμα από τον οίκο Dior

Ακολουθώντας την παραδοσιακή φιλοσοφία του Dreamskin, o Dior εφηύρε μια ολοκληρωμένη σύνθεση περιποίησης της επιδερμίδας που γίνεται ένα αμέσως με όλους τους τόνους του δέρματος. Χωρίς περλέ λάμψη ή αποτέλεσμα χρώματος, χαρίζει μοναδική περιποίηση στην επιδερμίδα και φρέσκο, φωτεινό, απαράμιλλο τελείωμα.

Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πια να επιλέγουν μεταξύ φυσικού αποτελέσματος και τελειότητας. Το Dreamskin Moist & Perfect Cushion 000 ενισχύει και προστατεύει το δέρμα, ενώ κάνει ομοιόμορφη την επιδερμίδα πάντα και παντού, με ένα μόνο βήμα και με πλήρη διαφάνεια. Με κάθε εφαρμογή, το Cushion ενυδατώνει και διορθώνει τις ατέλειες (ήπια ερυθρότητα, πόρους, γυαλάδα). Άμεσα και μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα ανακτά τη φυσική της λάμψη.

Αυξημένη αποτελεσματικότητα κατά της γήρανσης

Το επιστημονικό τμήμα τους Dior έχει ενσωματώσει το αντιγηραντικό Longoza + Opilia στο Dreamskin Moist & Perfect Cushion, ένα σύμπλεγμα φυσικών δραστικών συστατικών για υπέρτατη διόρθωση του δέρματος. Το δέρμα είναι πιο λείο και πιο ελαστικό, η υφή του είναι σφικτή και βελούδινη. Οι πόροι συσφίγγονται και η επιδερμίδα ενοποιείται. Το δέρμα είναι εμφανώς πιο φωτεινό.

  • Για ενισχυμένη τελειότητα, χρήση σε συνδυασμό με το υγρό Dreamskin Advanced
  • To δέρμα είναι πιο λείο
  • Το δέρμα είναι πιο ελαστικό
  • Το δέρμα είναι ενυδατωμένο
  • Η υφή του δέρματος είναι εμφανώς βελτιωμένη
  • Ο τόνος του δέρματος βελτιώνεται
  • Η επιδερμίδα έχει ρόδινη λάμψη
  • Η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά διάφανη
  • Το δέρμα είναι φυσικά πιο όμορφο, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ

Tags dior, face, beauty, προσωπο, Ομορφια, Dior Capture Dreamskin


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5047 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2267 s // Total time: 2.7314 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X