Μακιγιάζ: Eνυδατωμένα χείλη και λαμπερή επιδερμίδα


Μακιγιάζ: Eνυδατωμένα χείλη και λαμπερή επιδερμίδα

Έτσι θα τα επιτύχεις και τα δυο...

Η Tom Ford Beauty παρουσιάζει την Tom Ford Soleil Summer 2018 Collection, μια συλλογή από αισθησιακές αποχρώσεις και πολυτελείς συνθέσεις που προσδίδουν εκθαμβωτικό βλέμμα, ενυδατωμένα χείλη και λαμπερή επιδερμίδα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τα αναζωογονητικά νερά και το πλούσιο φύλλωμα αποτελούν έμπνευση του acqua blue και του σμαραγδένιου πράσινου, ενώ τα εξωτικά φυλλώματα και η χρυσή ακτίνα του ήλιου αναδεικνύουν την πραγματική ζεστασιά της εμφάνισης Soleil.

SOLEIL CONTOURING COMPACT
Η Tom Ford Soleil Contouring Compact είναι η πολυτελής παλέτα προσώπου, ειδικά σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται ως bronzer, blush και highlighter. Νέα απόχρωση για το 2018, το Nude Glow περιλαμβάνει τρεις αισθησιακές καλοκαιρινές αποχρώσεις και φιλοξενείται σε μια εκθαμβωτική, λευκή συσκευασία με χρυσές λεπτομέρειες. Χαρίστε φυσική διάσταση και αισθησιακό χρώμα στο πρόσωπο με την κρεμώδη σύνθεση πούδρας που γλιστράει επάνω στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα. Το nude blush προσδίδει στα ζυγωματικά τέλεια φωτεινότητα, ενώ το απαλό ροδακινί highlighter μιμείται την εμφάνιση του δέρματος μετά από ηλιοθεραπεία και το bronzer προσφέρει λάμψη. Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις ξεχωριστά ή σε συνδυασμό για επιτύχετε μια πιο σαγηνευτική, φυσική λάμψη. Προσφέρει πλήρη προς μεσαία κάλυψη, ματ και λαμπερό αποτέλεσμα.

ULTRA-SHINE LIP COLOR


Η κρεμώδης, με πλούσιο χρώμα εφαρμογή ενός κραγιόν συναντά την εκθαμβωτική λάμψη και την πλούσια υφή ενός gloss στο Tom Ford Ultra-Shine Lip Color. Από πλήρη έως διάφανη κάλυψη με 11 νέες αποχρώσεις για τη συλλογή, αυτή η καινοτόμος πλούσια σύνθεση για τα χείλη διαθέτει silica powders για λαμπερό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα, εστέρες και πολυμερή για απίστευτα απαλή εφαρμογή και κερί από πολυαιθυλένιο για ιδανική περιποίηση των χειλιών. 

 

Tags tom ford, makeup, make-up, beauty, face, om Ford Soleil Summer 2018 Collection, Μακιγιαζ, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1727 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2186 s // Total time: 2.3913 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X