10 μάσκες μαλλιών για λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά


10 μάσκες μαλλιών για λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά

Ότι χρειάζεσαι για τις διακοπές σου!

Το χλώριο και η αλμύρα καταστρέφουν τα μαλλιά μας τα οποία το μόνο που χρειάζονται αυτή την περίοδο είναι βαθιά ενυδάτωση και προφύλαξη του χρώματος. Η λύση βρίσκεται στις μάσκες μαλλιών οι οποίες δρουν άμεσα προσφέροντας την λάμψη που όλες μας επιθυμούμε!

L' Oreal Professionnel, Serie Expert fAbsolut Repair Lipidium: Αναδομεί σε βάθος και θρέφει τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά, αφήνοντάς τα αναδομημένα, απαλά, λαμπερά, λεία και εύκολα στο ξεμπέρδεμα.

Marlies Moller, Instant Care Hair Tip Mask: Μάσκα μαλλιών με άμεσο αποτέλεσμα. Εύκολη εφαρμογή σε βρεγμένα μαλλιά για κίνηση και ελαστικότητα.

Orzene Beer, Hair Mask Color Lock: Μάσκα για βαμμένα μαλλιά που θα ενυδατώνει και προστατεύει το χρώμα.

Bumble and bumble, While You Sleep: Αφήστε το προϊόν να δράσει όλη τη νύχτα ώστε να βοηθήσει στην αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, και ξυπνήστε το πρωί με μαλλιά απαλά και μεταξένια. 

Sisley, Regenerating Hair Care Mask: Αναζωογονητική μάσκα που απαλύνει και δίνει όγκο στα μαλλιά.

Apivita, Express Beauty Moisturizing Hair Mask With Hyalurinc Acid:  Μάσκα μαλλιών που αναδομεί και επανορθώνει την τρίχα ενώ προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα. 

Kerastase, Chronologiste La Creme de Regeneration: Μάσκα που θρέφει εντατικά την τρίχα από το τριχωτό έως τις άκρες. 

Revlon Professional, Be Fabulous - Smooth Hair Mask: Εξειδικευμένη μάσκα κατάλληλη για ίσια μαλλιά, ή για μαλλιά που κάνουν συχνό ίσιωμα.

Orofluido, Amazonia Hair Mask: Εμπλουτισμένη με αμινοξέα κερατίνης εισχωρεί βαθιά στην τρίχα προσφέροντας άμεση επανόρθωση και αναδόμηση. 

Elvive Total Repair 5: Μάσκα για ολική αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Tags MASK, beauty, hair, ΜΑΣΚΕΣ, μαλλιά, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6062 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4807 s // Total time: 3.0869 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X