Vibrant Vogue: Η νέα τάση στο μακιγιάζ


Vibrant Vogue: Η νέα τάση στο μακιγιάζ

Eίναι τόσο εύκολη όσο καμία άλλη! 

Η νέα τάση του φετινού καλοκαιριού στο μακιγιάζ είναι τόσο εύκολη όσο καμία άλλη. Δεν χρειάζεται να είστε expert στο μακιγιάζ για να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο look, το μόνο που χρειάζεστε είναι η αγάπη και η αυτοπεποίθησή σας για τα έντονα χρώματα.

Η Κατερίνα, το makeup girl της παρέας του Wednesday Morning Coffee, μας αποκαλύπτει ότι οι ιδανικές αποχρώσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε είναι οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος όπως το έντονο κοραλλί ή οι πορτοκαλοκόκκινοι τόνοι και προτείνει μερικά tips για τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς:

  • Για ανοιχτές επιδερμίδες, οι αποχρώσεις στα χρώματα του βατόμουρου ή γενικώς των μούρων ζεσταίνουν την επιδερμίδα και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με σκιές ματιών σε χάλκινους χρωματισμούς.
  • Οι σταρένιες επιδερμίδες φαντάζουν υπέροχες σε πιο πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις και μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με μπρονζέ αποχρώσεις στα μάτια.
  • Οι πιο σκούρες και μαυρισμένες επιδερμίδες μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Απλά σιγουρευτείτε ότι θα δοκιμάσετε διάφορες αποχρώσεις για να βρείτε την ιδανική για εσάς.

Tags Vibrant Vogue, χείλη, Ομορφια, lips, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0055 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0314 s // Total time: 0.0369 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X