Ευαγγελία Αραβανή: “Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος”


Ευαγγελία Αραβανή: “Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος”

Η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με τον τραγουδιστή

Η Ευαγγελία Αραβάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Celebrity”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, παρόλο που από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους ήθελαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ποτέ δεν κρύφτηκαν.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο περιοδικό: “Όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Νίκο, ιδανικά δεν ήθελα να αρχίσουν να γράφουν για αυτό. Τόσο εγώ όσο και εκείνος, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, είμαστε δύο άνθρωποι που δεν θέλουμε να απασχολούμε με τα προσωπικά μας, όπως σωστά είπες. Βεβαίως γνωρίζουμε ότι, αφού είμαστε μπροστά από τα φώτα, σίγουρα μέχρι ένα σημείο ο κόσμος θα ήθελε να το μοιραστούμε μαζί του και αυτό. Άλλωστε, όταν κάτι γίνεται γνωστό, είναι γελοίο να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου”.

Διαβάστε επίσης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Ευαγγελίας Αραβανή στο σύντροφό της, Νίκο Οικονομόπουλο! [εικόνες & βίντεο]

Ενώ συνεχίζοντας η παρουσιάστρια μίλησε για το τι είναι αυτό που θαυμάζει πάνω στον Νίκο Οικονομόπουλο: “Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος. Δεν επαναπαύεται ποτέ και μονίμως αναζητά νέα πράγματα για να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι είναι ειλικρινής. Δεν σου χαρίζεται, θα σου πει αυτό που πιστεύει και ας μην σου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό”.

Tags ευαγγελία αραβανή, νικος οικονομοπουλος, σχεση, Συνεντευξη, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8287 s (227 Queries.) // Parse time: 0.6932 s // Total time: 3.5219 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X