Νίκη Δραγούμη: Η ηθοποιός μιλά για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει εάν είναι σε σχέση


Νίκη Δραγούμη: Η ηθοποιός μιλά για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει εάν είναι σε σχέση

Διαβάστε όλα όσα είπε...

Η Νίκη Δραγούμη η οποία τον Απρίλιο βραβεύτηκε ως "Ηθοποιός της Χρονιάς 2017" από τον θεσμό Madame Figaro Γυναίκα της Χρονιάς περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης: Νίκη Δραγούμη: To summer party που διοργάνωσε για τα γενέθλια της και ο ηθοποιός που ανέλαβε την διασκέδαση των καλεσμένων!

Η όμορφη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Hello!" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Διαβάστε επίσης: Wow! Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανε ποτέ στα μαλλιά της η Νίκη Δραγούμη!

"Για πρώτη φορά, είμαι μόνη μου, εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Το φοβόμουν, τώρα όμως το αποδέχομαι και αντιλαμβάνομαι ότι, όσο μεγαλώνουμε, είναι πιο δύσκολο να συνυπάρξουμε με κάποιον. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει το γεγονός ότι ξεπερνώ αυτή μου τη φοβία. Δεν ήξερα το μόνη μου. Φυσικά, έχω τον σκύλο μου, έτσι δεν είμαι ποτέ μόνη!" ήταν τα λόγια της Νίκης Δραγούμη στο ερώτημα εάν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή της και πρόσθεσε: "Είναι μια περίεργη φάση, λόγω και του γεγονότος ότι πρόσφατα έχασα το άλλο μου σκυλάκι και είναι δύσκολο να το συνηθίσω. Είναι απώλεια για μένα".

 

Tags νικη δραγουμη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3496 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3407 s // Total time: 2.6903 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X