Άσχημα τα νέα για τα 9χρονα κοριτσάκια που αγνοούνταν στο Μάτι!


Άσχημα τα νέα για τα 9χρονα κοριτσάκια που αγνοούνταν στο Μάτι!

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας…

Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δυο δίδυμα αδερφάκια, οι 9χρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, 23 Ιουλίου, λίγο αφού ξέσπασε η φωτιά στην ανατολική Αττική. Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, είπε πως τις αναγνώρισε σε σκάφος που διέσωσε ανθρώπους από τη θάλασσα και τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Πριν λίγες ώρες, ο καπετάνιος του ψαράδικου, που φάνηκε από το βίντεο ότι μετέφερε τα δύο κοριτσάκια- μίλησε στην τηλεόραση λέγοντας πως τα συγκεκριμένα δυο κοριτσάκια, τα είχε πάρει κάποιος υπό την επίβλεψή του, κάποιος τα συνόδευσε την Ραφήνα.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτες αιμοδοσίες στην Κύπρο εις μνήμη των θυμάτων των πυρκαγιών της Αθήνας

Όλοι μας περιμέναμε μια χαρμόσυνη είδηση για την τύχη των κοριτσιών αλλά δυστυχώς οι ελπίδες όλες γκρεμίστηκαν. Τα κοριτσάκι που βλέπουμε στην βάρα ένα 24ωρων, δεν ήταν τα διδυμάκια της οικογένειας Φιλιππόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ άρχισε Παγκύπριο έρανο για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική

Μοιάζουν κατά σατανική τύχη, με τα δύο κοριτσάκια που σώθηκαν βεβαίως, αλλά δεν είναι οι συγκεκριμένες, κοπέλες που αναζητά ο πατέρας τους.
Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία και μετά από την ταυτοποίηση που έγινε, οι δίδυμες ανήκουν πλέον στους αγνοούμενους και σίγουρα δεν είναι σε καμία περίπτωση τα κοριτσάκια που απεικονίζονται στο βίντεο!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το youweekly.gr:

Tags πυρκαγιά, ΜΑΤΙ, κινετα αττικης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8465 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2284 s // Total time: 3.0749 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X