Τα συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης 10 επώνυμων Κυπρίων για την πυρκαγιά στην Ελλάδα!


Τα συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης 10 επώνυμων Κυπρίων για την πυρκαγιά στην Ελλάδα!

Δείτε αναλύτικά

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τις τραγικές συνέπειες της φονικής πυρκαγιάς που εξακολουθεί να εξελίσσεται, επώνυμοι και μη ποστάρουν στα social media φωτογραφίες από τις πρωτοφανή στιγμές, δίνοντας το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης.

Διαβάστε επίσης: Τραγικό! Κάηκε το σπίτι πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας

Το ilovestylecom συγκέντρωσε μερικά από αυτά που δημοσίευσαν επώνυμοι Κύπριοι

Δείτε πιο κάτω τις αναρτήσεις 10 επώνυμων Κύπριων σχετικά με την πυρκαγιά στην Ελλάδα:

Κατερίνα Αγαπητού: Δεν υπάρχουν λόγια...μόνο πόνος, θλίψη και ανατριχίλα...Δεν το χωράει ο νους...Η σκέψη και οι προσευχές μας σε όλη την Ελλάδα...

 

Νικόλας Ιωαννίδης: Εσύ ρε μαλάκα. Εσυ! Εσύ που για κάτι δεκάρες βάζεις φωτία στον τόπο σου! Στον τόπο που σε φιλοξενεί! Στον τόπο που σε μεγάλωσε! Εσύ που κατάστρεψες τα όνειρα, τα έργα μια ζωής που με κόπο οι συνανθρώποι σου έκτιζαν! Εσύ που στα εύκολα νιώθεις περήφανος Έλληνας! Σήμερα; Πόσο περήφανος είσαι για τους νεκρούς; Πόσο περήφανος είσαι για την φύση που καταστράφηκε; Σου εύχομαι να έχεις το ίδιο μαρτύριο! Να καείς! Κάθε κάψιμο σου «λύτρωση» κάθε νεκρού! Να καείς σαν τα δέντρα που κάνουν θόρυβο την ώρα που καίγονται για τον δικό σου εγωισμό! Για τα λεφτά! Να καείς ρε μαλάκα! Βρέξε Ελλάδα μου. Βρέξε να σώσεις τα παιδιά σου! Δεν φταίνε όλοι! Φταίνε αυτοι...!

 

Έλενα Θεοδώρου: Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!! Ας σταματήσει αυτό το θρίλερ που ζουν τις τελευταίες ώρες αυτοί οι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα!!!! Θεέ μου βάλε το χέρι σου!!

Δύναμη στον κόσμο που παλεύει με τη ζωή αλλά και στους ήρωες πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες!!

 

Γιώργος Μερκής: Στα δύσκολα πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά μας και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τα αδέρφια μας, τους συνανθρώπους μας. Όσα και ότι μπορεί ο καθένας μας

 

Χαριτίνη Ηλιάδου: Ασύλληπτος ο πόνος και οι απώλειες της χθεσινής ημέρας. Η Αθήνα μας άναψε μέσα σε λίγα λεπτά και η φωτιά πήρε μαζί της πολλές αθώες ψυχές. Αυτή την ώρα δεν ψάχνουμε να αποδώσουμε ευθύνες. Αυτή την ώρα δεν κατηγορούμε ανθρώπους, κυβερνήσεις, καταστασεις. Αυτήν την ώρα γινόμαστε όλοι μια γροθιά για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τους ανθρώπους που είδαν όλα τους τα υπάρχοντα να γίνονται στάχτη μπροστά στα μάτια τους. Που έχασαν τον σύντροφο, το παιδί, το φίλο ή το γείτονα. Μαζέψτε ο,τι έχετε και απευθυνθείτε στα κοντινότερα κέντρα που συλλέγουν αγαθά γι αυτούς τους ανθρώπους. Ο Θεος να μας λυπηθεί!!!

 

Κάτια Θεοδώτου: Ο Θεός να σας δίνει δύναμη αδέλφια... η σκέψη μας είναι μαζί σας...

 

Βαλάντω Τρύφωνος: Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρισα το πρωί από το αεροπλάνο...δεν υπάρχουν λόγια...κουράγιο στις οικιογένειες που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους και τους κόπους μιας ζωής...θλίψη.

 

Ονούφριος Σωκράτους: Υπάρχουν και αυτά τα θύματα της τραγωδίας. Κάποια λιγότερα τυχερά έγιναν στάχτη δεμένα σε αλυσίδες αυλών που αφέθηκαν πίσω και άλλα είχαν την τύχη να συναντηθούν με Ανθρώπους με "Α". Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που έσωσαν σήμερα ανθρώπους και ζώα, υπολογίζοντας την αξία της ζωής από όπου και αν αυτή προέρχεται.

 

Γιώργος Αναγιωτός: Η ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας γράφεται πλέον "και" με στάχτες

 

Χριστιάνα Αντωνίου: Για τον κάθε δειλό, αλήτη που είχε τη φαεινή ιδέα να σκορπίσει τον θάνατο και την καταστροφή...ένα μόνο ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΡΔΟΣ, ΑΨΥΧΟΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΕΣΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ 

Tags ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, πυρκαγια ελλαδα, μηνυματα, διασημοι, celebrities, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1522 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2316 s // Total time: 2.3839 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X