Πρόσωπο και προστασία: Η Clinique έχει την λύση...


Πρόσωπο και προστασία: Η Clinique έχει την λύση...

Το αντηλιακό που δεν πρέπει να λείπει από καμία beach bag!

H Clinique δημιούργησε το Mineral Sunscreen Fluid for Face SPF 30 και SPF 50, υψηλής τεχνολογίας αντηλιακό για το πρόσωπο με 100% μεταλλικά ιχνοστοιχεία, καθόλου ερεθιστικό, προστατεύει από UVA/UVB ακτινοβολία κι απορροφάται αμέσως.

Τι κάνει:

• Θωρακίζει την επιδερμίδα ενάντια στις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB, με αντηλιακή προστασία με μεταλλικά στοιχεία, η οποία δημιουργεί στην επιφάνεια της επιδερμίδας μια φυσική ασπίδα ενάντια στον ήλιο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τους πελάτες με ευαίσθητη επιδερμίδα. Αναγνωρίζεται ότι όλα τα αντηλιακά με μεταλλικά στοιχεία είναι εξαιρετικά ασφαλή, σταθερά και μακράς διάρκειας.

• Eξαιρετικά ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως σε αντίθεση με όλα τα άλλα αντηλιακά, χάρη στη μοναδική τεχνολογία της Clinique "αόρατη ασπίδα", Invisible Shield Technology. H διαδικασία αργής επίστρωσης επιτρέπει σε κάθε αντηλιακό φίλτρο ξεχωριστά να είναι περιτυλιγμένο σε ένα πολύ λεπτό πλέγμα, το οποίο το καθιστά σχεδόν αόρατο πάνω στην επιδερμίδα.

• Απαλή υφή κι αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα, δεν ξηραίνει, ελαφριά σύνθεση, καθόλου λιπαρό, απορροφάται εύκολα.

Δοκιμασμένα να μην δημιουργούν αλλεργίες 100%, χωρίς άρωμα. Δημιουργημένα από δερματολόγους. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, oil free, δεν προκαλεί ακμή και δεν δημιουργούν φώτο –αλλεργίες ενώ δεν δημιουργεί τοξικότητα.

Tags Clinique, clinique Mineral Sunscreen Fluid for Face SPF 30 & SPF 50, SUNCARE, αντηλιακο, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9993 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2532 s // Total time: 3.2525 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X