Ο οίκος ρολογιών και κοσμημάτων της Gucci παρουσιάζει τη νέα συλλογή "Le Marche des Merveilles"


Ο οίκος ρολογιών και κοσμημάτων της Gucci παρουσιάζει τη νέα συλλογή "Le Marche des Merveilles"

Δείτε όλη την κολεξιόν...

Ο οίκος ρολογιών και κοσμημάτων της Gucci, λανσάρει τα νέα μοντέλα της σειράς "Le Marché des Merveilles", η οποία προτείνει μία πλούσια επιλογή υλικών, αντικατοπτρίζοντας τη σημερινή δημιουργική αισθητική του Οίκου που υποστηρίζει τη δεξιοτεχνία αυτής της εξελισσόμενης σειράς ρολογιών.

Τα μοτίβα απεικόνισης ζώων (τίγρης, μέλισσα και φίδι) αποτελούν το σήμα κατατεθέν αυτής της σειράς, και ενσωματώνονται κομψά στις νέες γραμμές, οι οποίες περιλαμβάνουν στα καντράν τους, εξαίσια κεντήματα ή λεπτά χρωματιστά δέρματα.

Δύο ρολόγια της σειράς κυκλοφορούν με λουράκι από μαλακό καφέ δέρμα Toscano. Τα άλλα τρία μοντέλα έχουν πιο σπορ χαρακτήρα και συνδυάζονται με συνθετικό λουράκι, ειδικής ύφανσης της Gucci. Σε αυτές τις παραλλαγές υπάρχει κεντημένη η φράση "L'aveugle par Amour".

Η λεπτομέρεια που διαφοροποιεί τα ρολόγια της σειράς "Le Marché des Merveilles", είναι η χρήση κεντήματος στο συνθετικό καντράν, όπου περίτεχνα σχέδια ζώων, όπως φίδι, τίγρης ή μέλισσα, ισορροπούν στο χαρακτηριστικό φόντο. Οι κάσες είναι προσαρμοσμένες στα χρώματα του κάθε ρολογιού, σε ζεστό κίτρινο χρυσό PVD ή ατσάλι.

Το φίδι παρουσιάζεται σε μια δερμάτινη παραλλαγή, χειροτεχνημένο από ένα μοναδικό κομμάτι δέρματος, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και για το λουράκι και είναι συνέχεια του καντράν. Στο δέρμα υπάρχει λεπτομερέστατη αποτύπωση ενός κόκκινου φιδιού, το οποίο ξεδιπλώνεται στο λουράκι "διαπερνώντας" την ατσάλινη κάσα και το κρύσταλλο από ζαφείρι μέσα στο καντράν. Η σειρά χρησιμοποιεί ζωηρά μοτίβα και λαμπερά χρώματα ως βασικά στοιχεία του design, τόσο η κάσα όσο και το λουράκι του κάθε ρολογιού είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό: γαλάζιο, πράσινο ή ροζ παστέλ δέρμα.

Κάθε ρολόι της σειράς "Le Marché des Merveilles" έχει διάμετρο 38mm και έχει χαραγμένο το σχέδιο της μέλισσας στο πίσω μέρος της κάσας.

Επίσημοι αντιπρόσωποι των ρολογιών GUCCI  στην Κύπρο είναι τα καταστήματα Anastasios Stephanides & Son Luxury Goods Ltd (τηλ.: 22757929, 25587949,

Facebook: Stephanides Luxury Goods

Instagram: stephanidesluxurygoods

https://www.stephanidesluxurygoods.com

Tags ρολογια, μόδα, στυλ, Gucci, Le Marche des Merveilles


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0287 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3656 s // Total time: 2.3943 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X