Ποιοι είναι οι Κύπριοι παίκτες του συμμετέχουν στο "Σκάσε και κολύμπα";


Ποιοι είναι οι Κύπριοι παίκτες του συμμετέχουν στο "Σκάσε και κολύμπα";

Φωτογραφίες από την θαλασσινή \"αρένα\" στον Άγιο Κοσμά

Η πρώτη κυπριακή ομάδα του καλοκαιριού παιχνιδιού "Σκάσε και κολύμπα" κάνει πρεμιέρα αυτή την ώρα στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Εμείς, βρεθήκαμε στην… θαλασσινή "αρένα" στον Άγιο Κοσμά και σας συστήνουμε τους παίκτες.

Νάταλι Κάτερ: Η πανέμορφη χορεύτρια έγινε γνωστή, εκτός από το ταλέντο της, και για τη σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη και με τον Κώστα Σόμμερ με τον οποίο μάλιστα διατηρούν μια υπέροχη φιλική σχέση. Φημολογείται δε, ότι διατηρεί σχέση με τον ράπερ Μπο.

Ελένη Ευρυπίδου: Η personal trainer και kick boxer, Ελένη Ευρυπίδου, βρίσκεται αυτές τις μέρες, μετά το πέρας των γυρισμάτων, στις Σπέτσες και κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Ελένη είναι influencer με μεγάλη απήχηση στο instagram.



Χάρης Χαραλάμπους: Οι φίλοι του κι όχι μόνο τον φωνάζουν "Βόα" από το σχολείο. Είναι ιδιοκτήτης και δάσκαλος σχολής εκμάθησης πολεμικών τεχνών. Ο Χάρης είναι τολμηρός, δυναμικός και λίγο περισσότερο εκρηκτικός απ' ότι πρέπει.



Θεραπής Κωνσταντίνου: Η ψυχή της ομάδας. Ένας δυναμικός… μπαρμπέρης που ξέρει από στρατηγική και την τέχνη της επίθεση. Άλλωστε, υπήρξε λοκατζής.

Γιώργος Μήττας: Είναι επιχειρηματίας και λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αποτελεί την ήρεμη δύναμη για την κυπριακή ομάδα. Διακριτικός, σιωπηλός αλλά ετοιμοπόλεμος.

Μιχαέλα Θεοδώρου: Η Μιχαέλα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, δύο φορές μάλιστα, στο "The Voice". Είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, μεσογειακή γυναίκα και πάντα χαμογελαστή.

Tags σκασε και κολυμπα, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4225 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2696 s // Total time: 2.6920 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X