Άντρεα Κυριάκου: Μιλάει πρώτη φορά για τα συναισθήματα που βιώνει τους τελευταίους επτά μήνες!


Άντρεα Κυριάκου: Μιλάει πρώτη φορά για τα συναισθήματα που βιώνει τους τελευταίους επτά μήνες!

Η πιο ευλογημένη περίοδος στη ζωή της

Η Άντρεα Κυριάκου διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της καθώς σε μερικές εβδομάδες θα έχει στην αγκαλιά της το γιο της, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, Γιώργο Μερκή

Η μέλλουσα μανούλα, για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις που κάνει, μέσα από το προσωπικό της blog “feedmefashion”.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Κυριάκου: Τι είπε για τις δύσκολες ημέρες της εγκυμοσύνης;

Η εγκυμοσύνη όμως έχει τις δυσκολίες της. Κάποιες γυναίκες αντιμετωπίζουν πάρα πολλές μέχρι να φέρουν στο κόσμο το μωρό τους και πραγματικά είναι άξιες θαυμασμού (όλες έχουμε βιώσει μια τέτοια περίπτωση στο στενό φιλικό ή οικογενειακό μας κύκλο).  

Με ρωτήσατε πολλές φορές γιατί άργησα να το μοιραστώ. Προσωπικά θεωρώ πως έγινε τη σωστή στιγμή, όταν ένιωσα έτοιμη και είχα ξεπεράσει το έντονο άγχος (γιατί άγχος ακόμη έχω και θα έχω μέχρι να πάρω το μωρό μου αγκαλιά).

Πολλές γυναίκες το μοιράζονται με φίλους και γνωστούς όταν ολοκληρώσουν και την 12η  εβδομάδα κύησης (γύρω στους 2,5 μήνες) όπου είναι και οι πιο κρίσιμες και βάση οδηγιών γιατρού καλύτερα να μην το πεις νωρίτερα.  Η αλήθεια δεν ένιωσα έτοιμη τότε. Δεν το είχα μοιραστεί ούτε με τις κολλητές μου μέχρι τότε.  Κάθε εβδομάδα έλεγα  την επόμενη θα είμαι πιο έτοιμη. 

Οι πρώτοι μήνες δεν ήταν οι πιο εύκολοι, αντιμετωπίσαμε κάποιες μικρές ατυχίες που εννοείτε δεν συγκρίνονται με τις δυσκολίες άλλων γυναικών, αλλά όταν βιώνεις την 1η σου εγκυμοσύνη είναι όλα ακόμη πιο έντονα… και ο φόβος, και η λαχτάρα, αλλά και η αγωνία είναι τεράστια.

Μπαίνοντας στον 5ο μήνα, όταν πια αρχίζεις να νιώθεις το ανθρωπάκι σου να κάνει τις πρώτες του κινήσεις και νιώθεις αυτά τα γλυκά φτερουγίσματα, αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως  δεν ζεις ένα όνειρο, πως πραγματικά μέσα σου μεγαλώνει ένα μωρό, το δικό σου μωρό.

Τότε ένιωσα έτοιμη. Και ήταν λυτρωτικό το ότι σταμάτησα να κρύβομαι ακόμη και από συγγενείς… Ε είχα στερέψει και από δικαιολογίες όταν ψυλλιάζονταν κάτι! Από την άλλη μπορείς επιτέλους να μοιραστείς την χαρά σου, με όλους. Σε σημείο που νομίζω μερικές φορές καταντά κουραστικό για τους γύρω  σου (λες και μόνο εσύ βιώνεις εγκυμοσύνη σε αυτό το κόσμο) αλλά σε δικαιολογούν είτε γιατί σε αγαπούν, είτε γιατί έκαναν τα ίδια ή χειρότερα!

Πλέον διανύουμε τον 7ο μήνα και η ανυπομονησία μου δεν περιγράφεται!! Η αυπνία κτυπά κόκκινο, οι πονοκέφαλοι συχνοί και η πείνα συχνότερη”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Tags αντρεα κυριακου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8963 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3056 s // Total time: 3.2019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X