Αυτές είναι οι 3 αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις την κυτταρίτιδα!


Αυτές είναι οι 3 αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις την κυτταρίτιδα!

Διάβασε πιο αναλυτικά τις τακτικές

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε γυναίκα σήμερα. Είτε αυτό συμβαίνει λόγω κακής διατροφής, είτε λόγω έλλειψης σωματικής άσκησης. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες τακτικές που εάν τις εφαρμόσετε, θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα για πάντα.

  • Υιοθέτησε μια νέα φιλοσοφία

Τι σημαίνει αυτό σχετικά με το τοπικό πάχος; Σύμφωνα με τον ειδικό, ότι, αποκτώντας ένα υγιές σώμα, θα μπορέσεις, αν όχι να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα, τουλάχιστον να την αντιμετωπίσεις καλύτερα και αποδοτικότερα. Ωστόσο το πρόβλημα είναι αρκετά περίπλοκο και αντιμετωπίζεται με πολλές, μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο φροντίζεις το δέρμα σου.

Αν είσαι  υπέρβαρη, η αποβολή του περιττού βάρους είτε με γυμναστική, είτε με δίαιτα, θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τις άμυνές σου απέναντι στην κυτταρίτιδα. Ακόμη όμως και αν είσαι αδύνατη, με τη λήψη σωστών θρεπτικών συστατικών από τη διατροφή σου, την κατάλληλη άσκηση και την εφαρμογή τοπικών προϊόντων θα πετύχεις θαύματα στο σώμα σου και θα κυκλοφορήσεις στην παραλία χωρίς τοπικό πάχος.

  • Χτίσε άμυνες από τη διατροφή σου

Το βασικότερο βήμα για να μειώσεις το υποδόριο λίπος είναι να φροντίσεις ώστε η διάσπαση του λίπους (λιπόλυση) να μην υπερβαίνει τη δημιουργία του (λιπογένεση). Αυτό θα το πετύχεις συνδυάζοντας τις σωστές διατροφικές επιλογές, δηλαδή σύνθετους υδατάνθρακες (φρούτα, λαχανικά, όσπρια και προϊόντα ολικής αλέσεως) με τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη (κρέας, ψάρια, γαλακτομικά).

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα χάσεις 1 κιλό την ημέρα!

Επίσης, προσπάθησε να αντικαταστήσεις στη διατροφή σου τις τροφές που περιέχουν κεκορεσμένα λίπη (κόκκινο κρέας και μαργαρίνη) με τροφές που περιέχουν καλά λίπη όπως το ψάρι και το ελαιόλαδο. Παράλληλα πρόσθεσε στη διατροφή σου τροφές με μεγάλη λιποδιαλυτική δράση, όπως: οι ξηροί καρποί, τα αμύγδαλα, τα λιπαρά ψάρια και το αβγό.

– Να προτιμάς εσπεριδοειδή, μήλα και φράουλες, γενικότερα φρούτα
– Πίνε πολύ νερό
– Μείωσε το αλάτι

  • Φρόντισε ώστε ο μεταβολισμός σου να δουλεύει για σένα

Είναι δεδομένο ότι καμία άσκηση δε θα σε απαλλάξει εντελώς από την κυτταρίτιδα, ωστόσο όσο περισσότερο αυξάνεις το μεταβολισμό σου μέσα από μια συστηματική δραστηριότητα τόσο βελτιώνεις τις άμυνές σου.

Tags κυτταρίτιδα, υγεια, Σώμα, καλοκαιρι, health, body, diet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8349 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4122 s // Total time: 2.2471 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X