Η Shiseido σου προτείνει το πιο λαμπερό και φωτεινό look του καλοκαιριού!


Η Shiseido σου προτείνει το πιο λαμπερό και φωτεινό look του καλοκαιριού!

Aνακαλύψτε τις πτυχές ενός επιτυχημένου μακιγιάζ με τα ολοκαίνουργια προϊόντα της συλλογής Synchro Skin

Η Shiseido αποτείνει φόρο τιμής στη γενέτειρά της, και παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα μακιγιάζ, εμπνευσμένα από τη δυναμική αύρα της Ιαπωνικής πρωτεύουσας. Μια πόλη που πρωτοπορεί ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια αρμονική ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, η Shiseido σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον μοντερνισμό, την ιστορία και τον πολιτισμό του Τόκυο μέσα από τη futuristic συλλογή Synchro Skin.

Αντικατοπτρίζοντας τη μαγευτική νυχτερινή ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πρωτεύουσα, με χιλιάδες νέον φωτάκια να "ντύνουν" την πόλη, το Synchro Skin Illuminator έρχεται να προσθέσει λάμψη και ζωντάνια σε θαμπές επιδερμίδες. Ένα επαναστατικό highlighter με βάση το νερό, χαρίζει αποτέλεσμα που διαρκεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο άλλα και ως σκιά για τα μάτια!

Σε δύο καλοκαιρινές αποχρώσεις, το highlighter της συλλογής χαρίζει διακριτικό αποτέλεσμα, χάρη στη κρυστάλλινη gel μορφή του, που εμποτίζει την επιδερμίδα με μικροσκοπικά σωματίδια μαργαριταριού. Για επιδερμίδα που λάμπει από το εσωτερικό της, δοκιμάστε τις δύο αποχρώσεις Rose Gold και Pure Gold. 

Για ένα ολοκληρωμένο καλοκαιρινό μακιγιάζ, δεν θα μπορούσε να λείπει το bronzer! Το Synchro Skin Cushion Compact Bronzer ενισχύει τη ζεστασιά και την υγιή λάμψη του δέρματος, ενώ χαρίζει ένα απαλό φινίρισμα και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του προσώπου! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του αλλά και πάνω από το foundation.

Με φόρμουλα που ενισχύει τον τόνο κάθε επιδερμίδας, το Synchro Skin Cushion Compact Bronzer, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για contouring για σμιλεμένα ζυγωματικά και μάγουλα, ενώ χαρίζει διάφανο μαύρισμα και λάμψη!

Συμβολίζοντας την ατμόσφαιρα της Ιαπωνικής μεγαλούπολης, ανακαλύψτε τις πτυχές ενός επιτυχημένου μακιγιάζ με τα ολοκαίνουργια προϊόντα της συλλογής Synchro Skin!

Tags Shiseido, shiseido Synchro Skin, bronze look, makeup, make-up, beauty, μπρονζε, Ομορφια, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8920 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3336 s // Total time: 2.2255 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X