Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για το πώς καταφέρνει να χάνει τα περιττά κιλά!


Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για το πώς καταφέρνει να χάνει τα περιττά κιλά!

Το αποκάλυψε η ίδια!

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει διάφορα δημοσιεύματα περιοδικών, όπου αναφέρονται στα μυστικά της Ελένης Μενεγάκη, όσον αφορά στη σιλουέτα της.

Η Ελένη Μενεγάκη το φετινό καλοκαίρι τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό , στην τελευταία εκπομπή. Κρατάει επικοινωνία με το κοινό μέσω των social media, ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες και συνομιλεί με τους followers της για την καθημερινότητά της στα ελληνικά νησιά.

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι της που τη ρωτούν για την άψογη σιλουέτα της αλλά και για τη δίαιτα που ακολουθεί για να τη διατηρεί. Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε μια θαυμάστριά της και εξήγησε ποιες είναι οι διατροφικές της συνήθειες και πότε έχει κάνει δίαιτα.

"Δεν κάνω δίαιτα παρά μόνο μετά τις γέννες! Έχω καλό μεταβολισμό, όμως όταν καταλαβαίνω ότι ξεφεύγω μαζεύομαι! Δηλαδή σταματάω αμέσως τις μπυρίτσες και τρώω μία φορά την ημέρα καλό γεύμα και το βράδυ φρούτα ή πολλές σαλάτες που μου αρέσουν όμως!!! Κάθε άνθρωπος διαφορετική περίπτωση. Εγώ έτσι έχω αποτέλεσμα! Δεν έχω πάρει ποτέ (φοβάμαι μη χαλάσω τον μεταβολισμό μου) κανένα σκεύασμα ή ρόφημα!!! Ό,τι γράφουν κατά καιρούς είναι ψέμα!!!", έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια!

Πηγή: peoplegreece

Tags ελενη μενεγακη, Διατροφή, Δίαιτα, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4228 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3164 s // Total time: 2.7392 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X