4 κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχει η βαλίτσα των διακοπών σας για να είστε stylish όλες τις ώρες


4 κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχει η βαλίτσα των διακοπών σας για να είστε stylish όλες τις ώρες

Διαβάστε αναλυτικά…

Το ιδανικό θα ήταν στις διακοπές μας να μπορούσαμε να μεταφέρουμε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μας, επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο σας παρουσιάζουμε τρεις κομμάτια που πρέπει να βάλετε οπωσδήποτε μέσα στην βαλίτσα των διακοπών σας για να είστε stylish όλες τις ώρες.

Καφτάνι

Tο καφτάνι είναι ένα κομμάτι που αγαπάμε πολύ το καλοκαίρι γιατί μπορούμε πολύ εύκολα να το φορέσουμε και εκτός παραλίας. Προσθέτοντας μια ζώνη στη μέση μετατρέπεται σε ένα αέρινο φόρεμα.

Slides

Αν στην βαλίτσα σου δεν χωράνε πολλά ζευγάρια παπούτσια τότε αντί για σαγιονάρες προτιμήστε να πάρετε μαζί σας ένα ζευγάρι slides. Τα slides μπορούν να ολοκληρώσουν τόσο τις beachwear εμφανίσεις σας όσo και τα looks σας για τις βόλτες στα στενά του νησιού.

Ψάθινο καπέλο

Δεν υπάρχει καλύτερο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, χωρίς να καταβάλετε καμία προσπάθεια θα αναβαθμίσει τα looks σας. Το trend φέτος είναι όσο μεγαλύτερο είναι το καπέλο τόσο το καλύτερο

Monokini

Εννοείται πως στην βαλίτσα των διακοπών θα μπουν οπωσδήποτε και μερικά μαγιό. Φροντίστε όμως ένα από αυτά να είναι monokini. Το ολόσωμο μαγιό είναι ακόμη ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε και εκτός παραλίας μιας και συνδυάζοντας το με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι θα το μετατρέψετε σε ένα σέξι τοπ.

Tags fashion, style, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5310 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2396 s // Total time: 2.7706 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X