Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Έτσι θα έκλεινε την εκπομπή της!


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Έτσι θα έκλεινε την εκπομπή της!

Δείτε το βίντεο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η ομάδα της εκπομπής “Όλα για σένα”, δεν είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό τους κοινό καθώς η εν λόγω εκπομπή “κόπηκε” απρόοπτα δύο ημέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία.

Η παρουσιάστρια, το πρωί της Παρασκευής, 13 Ιουλίου, ανήρτησε στον προσωπικό της προφίλ στο facebook, ένα βίντεο από εκείνα που είχαν ετοιμάσει να προβάλουν στο φινάλε της εκπομπής, με όμορφες στιγμές τους κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μιλάει πρώτη φορά για το “κόψιμο” της εκπομπής της: “Είναι κάτι που με ενόχλησε. Είναι άκαρδο”

“Αφού μου το ζητήσατε τόσοι πολλοί αυτές τις μέρες στις ερωτήσεις σας, ανεβάζω ένα από τα βίντεο που είχαμε ετοιμάσει για το κλείσιμο της εκπομπής!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ... ένα μικρό βίντεο, ένα ελάχιστο δείγμα, μια μικρή δόση, από την διάθεση και την δουλειά που είχαμε καθημερινά μαζί σας, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ... γιατί εμείς μάθαμε να εκτιμάμε όλους, όλα και ειδικά εσάς που μας βάζατε κάθε μέρα στο σπίτι σας!

Πάντα θετικά, πάντα με ηρεμία, πάντα με αξιοπρέπεια και ηθική... και τα καλύτερα πάντα έρχονται...

Στο όμορφο βιβλίο της ζωής αλλάξαμε ήδη κεφάλαιο! Σας αγαπάμε”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, showbiz κύπρος, gossip, ολα για σενα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3405 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2925 s // Total time: 2.6329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X