11 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Απίστευτη αποκάλυψη! Ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν έχει αναγνωρίσει νομικά το γιο του!

shareit!

Η ανακοίνωσή του μετά τον καβγά με τη μητέρα του παιδιού του

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει ο καβγάς που συνέβη ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, καθώς και οι δύο κατέθεσαν μήνυση στην αστυνομία, ο ένας κατά του άλλου, για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, μετά το περιστατικό, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια με ανακοίνωση που εξέδωσε. Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά:

"Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του.

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση. Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη".

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com