Street style από δυο Κύπριες που βρέθηκαν στο Haute Couture Show του oίκου Chanel στο Παρίσι


Street style από δυο Κύπριες που βρέθηκαν στο Haute Couture Show του oίκου Chanel στο Παρίσι

Δείτε εικόνες και βίντεο...

Ο καύσωνας δεν πτόησε τις fashionistas που διέκοψαν τις εξωτικές τους διακοπές για να παρευρεθούν στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Η ομάδα του InCertainLight.com ήταν εκεί για να καταγράψει τα στιγμιότυπα από την επίδειξη του οίκου Chanel.

Christine Centenera

Η διευθύντρια μόδας του Vogue Αυστραλίας άφησε τα oversize σακάκια και καυτές μίνι φούστες που συνήθως χαρακτηρίζουν το στυλ της και αψήφησε τις ψηλές θερμοκρασίες για αυτή την εκθαμβωτική γαλάζια μάξι, ημιδιάφανη τουαλέτα.

Ada Kokosar

Η ιταλίδα stylist επέλεξε μια από τις γνωστές μπουκλέ φούστες Chanel σε χρυσούς τόνους. Το αεράτο της τοπ ισορροπεί το βαρύ, χειμερινό ύφασμα της φούστας. Βλέπουμε επίσης την τάση που επικράτησε τον περασμένο χειμώνα με τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά.

Αυτή η περίτεχνη ολόσωμη φόρμα με ασημένια βάση και λεπτομέριες με παγιέτες και ημιδιάφανα κομμάτια στους ώμους και το κάτω μέρος του παντελονιού φέρει φυσικά την υπογραφή του Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel.

Stella Tennant

Το iconic 90’s supermodel επέλεξε ένα chic ανδρόγυνο look που αναδικνύει τη χαρακτηριστική της ομορφιά. Το απλό cotton μπλουζάκι και τα ασημένια σανδάλια δίνουν μια casual νότα στην μπλε ψηλόμεση κυλόττα με τις μεταλλιζέ λεπτομέριες.

Barbara Martelo

Ακόμα μια από τις αγαπημένες influencers των φωτογράφων, η μελαχρινή ιταλίδα έβαλε ένα all-black look. Το παντελόνι με τα τρουκς δίνει ένα πιο edgy vibe στο σύνολο.

Ένα καλοραμμένο φλοράλ φόρεμα είναι η καλύτερη απάντηση για τη ζέστη του καλοκαιριού. H θηλυκή γραμμή και το print που θυμίζει νερομπογιά, συνδιασμένα με απλά luxury αξεσουάρ.

Chriselle Lim

Η ασιατικής καταγωγής blogger καλύπτει έξυπνα το γεγονός ότι είναι σε ενδιαφέρουσα με αυτό το λευκό φόρεμα με φραμπαλάδες, το οποίο συνδιάζει με κόκκινα αξεσουάρ – ακόμα μία τάση του περασμένου χειμώνα. Οι καουμπόικες μπότες δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα, αντισταθμίζοντας έτσι την αυστηρή γραμμή της Gabrielle τσάντας της.

Charlotte Groeneveld

Μια συντηριτική εμφάνιση από τη δημιουργό του blog The Fashion Guitar. Το λευκό πουκαμισάκι και η γκρίζα φούστα με τη τσάντα Gabrielle σε μορφή backpack παραπέμπουν σχεδόν σε σχολική εμφάνιση. Το αγαπημένο μας στοιχείο είναι τα μαύρα παπούτσια της με το ενδιαφέρον τακούνι και την καρφίτσα μπροστά.

Christina Herrmann

Ένα απλό outfit με τζην και άσπρο μπλουζάκι, αλλά η πορτοκαλιά καπιτονέ τσαντούλα με τα κροσάκια δίνει ένα άρωμα καλοκαιριου.

Nina Marker

Τα γιαλιά ηλίου ήταν ένα must-have αξεσουάρ κάτω από τον καυτό ήλιο του Παρισιού, το μοντέλο επέλεξε αυτά με τον κοκκάλινο σκελετό και μικρό φακό. Το πουκάμισο με το print, δεμένο στη μέση και το λινό σορτσάκι είναι μια δροσερή επιλογή για το καλοκαίρι.

Lauren de Graaf

Ακόμα μια εμφάνιση ώπου τα αξεσουάρ κάνουν όλη τη διαφορά. Το μοντέλο επέλεξε να αναδείξει το μακρύ της λαιμό δένοντας ένα φουλάρι σε στυλ choker. Τα άσπρα μποτίνια της πάνε με το off-the-shoulder μπλουζάκι ενώ μας αρέσει πάρα πολύ και η μίνι τσαντούλα Louis Vuitton.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες: Ραφαέλλα Θεμιστοκλέους
Βίντεο: Ιωάννα Θεοδώρου

Tags street style, Ηaute Couture Show, chanel, παρίσι, μόδα, στυλ, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3490 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3606 s // Total time: 2.7096 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X