Συνταγές για να λατρέψετε τον σολομό


Συνταγές για να λατρέψετε τον σολομό

Mε άρωμα θάλασσας και υλικά με πλούσια θρεπτική αξία

Καλοκαιρινές συνταγές με άρωμα θάλασσας και υλικά με πλούσια θρεπτική αξία βρέθηκαν στο επίκεντρο του μαθήματος μαγειρικής και γευσιγνωσίας στη Lidl Food Academy, στη Στασικράτους 23, στη Λευκωσία.

Θέμα του μαθήματος: Συνταγές για να λατρέψετε τον σολομό.

Ο chef Πετεβίνος μίλησε για τη θρεπτική αξία του σολομού, και παρουσίασε νόστιμες συνταγές, όλες φτιαγμένες με προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια της Lidl, σε εξαιρετική ποιότητα και στην καλύτερη τιμή:

• Μεζεδάκια μαριναρισμένου σολομού σε ψωμάκια από γιαούρτι και μαστίχα φτιαγμένα με αιγοπρόβειο γιαούρτι χωριάτικο ΓΑΛΠΟ, αλεύρι Belbake που φουσκώνει μόνο του, μαστίχα, βασιλικό και ρίγανη Mikado, κρεμώδες τυρί με σχοινόπρασο Cavabel και μαριναρισμένο σολομό, Ocean Sea με ξύσμα λεμονιού.
• Σολομό Ocean Sea σε φέτες, με λάιμ και κύμινο, αρωματισμένο με ρίγανη Mikado, αλάτι Ιμαλαΐων Deluxe  και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Kania, στο φούρνο, συνοδευμένο από
• Ρύζι μπασμάτι Golden Sun, με καλαμπόκι Freshona, πάπρικα, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σκορδάκι και αρωματισμένο με βούτυρο Milbona.

Και φυσικά δεν έλειψε το επιδόρπιο. Μπάρες με κρέμα λεμόνι, φτιαγμένες από ανάλατο βούτυρο Milbona, αλεύρι για όλες τις χρήσεις Belbake, αυγά, φρέσκο χυμό λεμόνι και ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα. Βέβαια ο Chef παρουσίασε και δύο παραλλαγές με μπάρες με grapefruit και πορτοκάλι, που γίνονται με τον ίδιο τρόπο, είναι εντυπωσιακές, εύκολες και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Ένα πολύ δροσιστικό και ευχάριστο καλοκαιρινό γλυκό που συνοδεύει ιδανικά τα βράδια μας με φίλους στο μπαλκόνι και όχι μόνο.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη διαδικασία παρασκευής των συνταγών με βασικό υλικό τον σολομό στην άρτια εξοπλισμένη κουζίνα της Lidl Food Academy, βρήκαν πολύ ευχάριστες τις δροσερές φρουτένιες μπάρες και δοκίμασαν με πολύ κέφι τα αποτελέσματα των δικών τους προσπαθειών που με την καθοδήγηση του Chef και της ομάδας του ήταν πράγματι εξαιρετικές.

Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς τη Lidl Food Academy εμπειρία δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα από τα επόμενα σεμινάρια!

Tags LIDL FOOD ACADEMY, σολομος, συνταγες, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2812 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4063 s // Total time: 2.6875 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X