3 βήματα για ένα υπέροχο sun-kissed look


3 βήματα για ένα υπέροχο sun-kissed look

Ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσεις;

Φέτος το καλοκαίρι, επαναπροσδιορίστε το bronzing με τη συλλογή Warm, Define, Illuminate της Bobbi Brown. Εμπνευσμένη από τη μοναδική φιλοσοφία της μάρκας, η bronzing powder είναι παγκοσμίως ένα απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για όλους τους τόνους της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη συλλογή ξεπερνά το κλασσικό μπρονζέ look και πραγματοποιεί ακριβώς αυτό που υπόσχεται – προσφέρει ζεστές αποχρώσεις, τονίζει και φωτίζει το δέρμα με 3 βασικά βήματα:

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ
Warm:
Απλώστε τη Bronzing Powder στην επιδερμίδα σας, διαθέσιμη σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις, για να αποκτήσει πιο ζεστή όψη, να διορθώσετε τον τόνο του δέρματος σας και να επιτύχετε μια αψεγάδιαστη ομοιόμορφη επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Define: Τονίστε τη φυσική δομή του περιγράμματος του προσώπου σας, χρησιμοποιώντας μια πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό σας τόνο. Η απόλυτη Bronzing Powder είναι φτιαγμένη από μαλακές ματ κόκκινες και καφέ χρωστικές ουσίες σε τέλεια ισορροπία μεταξύ τους, για να εξασφαλίσει το πιο φυσικό αποτέλεσμα και να δημιουργήσει ένα αόρατο στρώμα πάνω από το foundation.

Illuminate: Διατηρείστε το sun-kissed look όλο το χρόνο με την illuminating Bronzing Powder, που κυκλοφορεί σε 4 φωτεινές ροζ, κοραλλί και καφέ αποχρώσεις – υπάρχει το τέλειο ρουζ σε φωτεινές αποχρώσεις για κάθε τόνο δέρματος. Κάθε απόχρωση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει τη φυσικά ροδαλή όψη που αποκτάτε το καλοκαίρι, προκειμένου να λάμπετε 365 ημέρες το χρόνο.

Για ακόμα περισσότερη λάμψη, η συλλογή περιλαμβάνει μια limited edition Shimmer Brick Palette σε 3 λαμπερές αποχρώσεις κι ένα Dual – Ended Bronzer/Face Blender Brush πολλαπλών χρήσεων, το απόλυτο προϊόν λάμψης για να ολοκληρώσετε κάθε σας look.

Bronzing Powder

Αποχρώσεις: Golden Light, Medium, Natural, Elvis Duran, Stonestreet, Dark, Deep

Illuminating Bronzing Powder

Αποχρώσεις: Antigua, Maui, Aruba, Bali Brown, Santa Barbara

Highlight & Glow Shimmer Brick Palette

Αποχρώσεις: Rose, Copper Diamond, Apricot

Dual – Ended Bronzer / Face Blender Brush

Tags bobbi brown, bobbi brown Warm, Define, Illuminate, bronzing look, sun-kissed look, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια, μπρονζε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2911 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4487 s // Total time: 3.7398 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X