Επώνυμη Κύπρια αποκαλύπτει την ρομαντική πρόταση που δέχθηκε από τον σύντροφό της


Επώνυμη Κύπρια αποκαλύπτει την ρομαντική πρόταση που δέχθηκε από τον σύντροφό της

Δείτε τις φωτογραφίες...

Τον Νοέμβριο του 2017, ο σύντροφός της Κύπριας τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τη σύντροφό του όπου στα hashtags είχε και το futurewife (μέλλουσα νύφη) ενώ κάποιος παρατηρητικός μπορούσε να διακρίνει ότι το αριστερό της χέρι το κοσμεί ένα μονόπετρο.

Το Φεβρουάριο του 2018 εκείνη μέσα από την φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram άφησε πολλά ερωτηματικά αλλά και υπονοούμενα για το ότι έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφό της καθώς έδειχνε ένα δέμα που της στάλθηκε και που το όνομά της αναγραφόταν με το επίθετο του συντρόφου της. Μάλιστα η ίδια ρώτησε και τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων αν τους αρέσει το νέο της όνομα.

Διαβάστε επίσης: Ελένα Παναγή: Δείτε την εντυπωσιακή πίσω όψη της που "κόβει" την ανάσα!

Ο λόγος για την Έλενα Παναγή και τον αγαπημένο της, Άλεξ Κούρο όπου σήμερα στην δημοσιότητα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από την ημέρα που της έχει γίνει η πρόταση γάμου. 

Οι δυο τους απολάμβαναν μια ρομαντική βόλτα με τα άλογα τους σε παραλία στις Μπαχάμε, όταν ο Άλεξ Κούρος ξαφνικά σταμάτησε και γονάτισε μπροστά στην Κύπρια τραγουδίστρια. Η Έλενα είπε αμέσως το «ναι» στον αγαπημένο της, με το σκηνικό να μοιάζει σαν παραμύθι.

Το Lifenewscy εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρόταση γάμου και σας τις παρουσιάζουμε...

Tags έλενα παναγή, αλεξ κουρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1073 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2284 s // Total time: 2.3356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X