Με αυτά τα προϊόντα θα αποκτήσεις το ηλιοκαμένο look που επιθυμείς!


Με αυτά τα προϊόντα θα αποκτήσεις το ηλιοκαμένο look που επιθυμείς!

Δροσερές υφές, εμπλουτισμένες με αλάτι δίνουν στο δέρμα και στα μαλλιά μια μεταξένια, φρέσκια λάμψη ενώ το ηλιοκαμένο χρώμα φωτίζει τα χείλη

Η Estée Lauder παρουσιάζει τη νέα Bronze Goddess Fragrance και Makeup συλλογή για το καλοκαίρι του 2018 - μια πολυτελή "ηλιοκαμένη" συλλογή που προκαλεί την εμφάνιση και την αίσθηση ενός ατελείωτου καλοκαιριού. Δροσερές υφές, εμπλουτισμένες με αλάτι δίνουν στο δέρμα και στα μαλλιά μια μεταξένια, φρέσκια λάμψη ενώ το ηλιοκαμένο χρώμα φωτίζει τα χείλη. Η επιστροφή της πιο επιθυμητής highlighting powder της Estée Lauder που συνδυάζεται με τη νέα ειδικά σχεδιασμένη για το καλοκαίρι παλέτα μετατρέπει το look από ηλιοκαμένο στο απόλυτο look για το καλοκαίρι ώστε να είστε η θεά του καλοκαιριού. Ηλιόλουστες αποχρώσεις, δροσερή αίσθηση και μυρωδιές που προέρχονται από το φίλημα του ωκεανού τυλιγμένα στο απόλυτο αισθησιακό άρωμα του καλοκαιριού - το Bronze Goddess Eau Fraîche χαρίζει μια αξιοζήλευτη λάμψη που ακτινοβολεί το πάθος ενός αιώνιου καλοκαιριού.

BRONZE GODDESS MAKEUP COLLECTION 

Περιορισμένης Διάρκειας Illuminating Powder Gelée in Heat Wave

Ανεβάστε την θερμοκρασία. Επαναφέρουμε την μοναδική, αγαπημένη Estée Lauder Bronze Goddess Heatwave highlighting powder. Σε μια νέα σχεδιασμένη συσκευασία, αυτό το σαγηνευτικό all-over highlighter είναι ο ορισμός του ατελείωτου καλοκαιριού. Φτιαγμένο με τη μοναδική τεχνολογία prisma - ένα τριπλό πλέγμα liquid, πούδρας και gel για να προσφέρει μια ομαλή, τέλεια μαργαριταρένια εφαρμογή με εκπληκτικό σχεδιασμό φωτεινού χρώματος. Σχεδιασμένο για να σμιλεύει και να τονίζει ορατά, η πούδρα αυτή δίνει μια ανάλαφρη αλλά ταυτόχρονα λαμπερή εφαρμογή και τονίζει με μια φωτεινή, μαργαριταρένια  λάμψη. Αυτή η παγκοσμίως ελκυστική, απαλή χρυσή, φωτεινή απόχρωση έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα τέλειο highlighter για να πετύχεις την τέλεια σμίλευση και την πιο ζηλευτή καλοκαιρινή, φυσική λάμψη.

Περιορισμένης Διάρκειας Summer Look Palette

Είτε απολαμβάνεις τον ήλιο είτε το φεγγάρι στον καλοκαιρινό ουρανό, το μπρονζέ, ηλιοκαμένο δέρμα σας θα είναι ολοκληρωμένο με την απόλυτη καλοκαιρινή makeup παλέτα. Κατασκευασμένη σε μια κομψή κυκλική συσκευασία, η ειδικά προσαρμοσμένη παλέτα ματιών και προσώπου διαθέτει μια σειρά εξειδικευμένων προϊόντων ομορφιάς  που έχουν σχεδιαστεί για να τονίζουν τα μάτια και να σμιλεύουν το σχήμα των μάγουλων. Έξι πανέμορφες σκιές από βελούδινα ματ τελειώματα μέχρι απαλά φωτεινά shimmers χαρίζουν στα μάτια  αισθησιακές, ηλιοκαμένες, ουδέτερες αποχρώσεις με έμφαση στο απόλυτα καλοκαιρινό γαλαζοπράσινο χρώμα. Το must have highlighter για το πρόσωπο και το ρουζ δημιουργούν μια ατελείωτη ποικιλία στα looks που μπορείτε να δημιουργήσετε για να ενισχύσετε μια λαμπερή επιδερμίδα μαζί με μια δόση από χρώμα και λάμψη.

Περιορισμένης Διάρκειας Blooming Lip Balm

Το ιδανικό balm για τα χείλη. Το χρώμα του νέου balm μαλακώνει, απαλύνει και δίνει στα χείλη ένα  ζεστό, ηλιοκαμένο χρώμα. Διαμορφωμένο με ένα ενυδατικό μείγμα ελαίων από τροπικά φρούτα, αυτό το balm βοηθά τα χείλη να μένουν ενυδατωμένα, φρέσκα και μαλακά. Τα χείλη παίρνουν το χρώμα μιας μοναδικής, απαλής απόχρωσης καθώς το χρώμα αναδεικνύεται μέσα από το pH των χειλιών.  Αυτό το απίστευτα άνετο, ανάλαφρης αίσθησης balm, γλιστράει στα χείλη αβίαστα και λιώνει  για ένα αισθησιακό, γυαλιστερό τελείωμα. Μπορεί να φορεθεί τέλεια μόνο του ή κάτω από το αγαπημένο σας κραγιόν.

Bronze Goddess Powder Bronzer

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ με αυτή την εξαιρετικά πολυτελή μπρονζέ πούδρα. Εφαρμόστε το και η λεία, χωρίς λιπαρή σύνθεση πούδρα θα δώσει σε πρόσωπο, ώμους και ντεκολτέ μια σαγηνευτική μπρονζέ εμφάνιση. Μοναδικό σύμπλεγμα ρύθμισης της λιπαρότητας που διατηρεί την επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα με ευχάριστη αίσθηση. ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΑΔΑ.

Περιορισμένης Διάρκειας Cooling Body Spray

Για μια γρήγορη εφαρμογή ακριβώς μετά την παραλία. Απλά ψεκάστε σε όλο το σώμα για δροσερό, αναζωογονητικό συναίσθημα. Το δέρμα επαναφορτίζεται, ανανεώνεται και αρωματίζεται με το σαγηνευτικό άρωμα του αρώματος Bronze Goddess Eau Fraîche.

Περιορισμένης Διάρκειας Cooling Body Gelée

Η απόλυτη ικανοποίηση για τα ηλιοκαμένα δέρματα. Αυτή η νέα υφή τύπου balm μετατρέπεται σε μεταξωτό gel για μια άμεση δροσερή αίσθηση με τη βοήθεια του μεθυλικού γαλακτικού. Διαμορφωμένο με Γλυκερίνη και Υαλουρονικό Οξύ, το δέρμα ενυδατώνεται άμεσα, μαλακώνει και αρωματίζεται απαλά με το άρωμα Bronze Goddess Eau Fraîche.

BRONZE GODDESS FRAGRANCE COLLECTION

Bronze Goddess Eau Fraîche

Θερμό, αισθησιακό και μυστηριώδες, αυτό το αποπλανητικό άρωμα συγκρατεί την λάμψη του καλοκαιριού, ταξιδεύοντας μας πιο βαθιά σε καυτές αμμώδεις παραλίες κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος για ακόμα πιο έντονες εμπειρίες.

Το άρωμα "ανοίγει" με την χυμώδη ζωηράδα Μανταρινιού και Ιταλικού Περγαμόντο, ενώ ο απρόσμενος ηλεκτρισμός του Εκχυλίσματος Ginger ξυπνά ευχάριστα τις αισθήσεις. Μια εθιστική Κρεμώδης Νότα Coconut
συμπληρώνει την μεταξένια ζεστασιά στην καρδιά του αρώματος, ενώ τα άνθη τροπικών Frangipani ανεβάζουν την λουλουδάτη αίσθηση σε συνδυασμό με την πλούσια και έντονη υφή του Jasmine Sambac Absolute. Το άρωμα ενισχύεται από σκιές bronze λάμψης, όπου η απαλή ζεστασιά των Cashmere Woods "ντύνεται" με την φωτεινότητα του Κεχριμπαριού και της μεθυστικής Vanilla Absolute, για μια εντύπωση που ξεδιπλώνει αργά. Το μπουκάλι, σε χρυσό - bronze αντικατοπτρίζει την θερμή, πιο πλούσια και πολυτελή σύνθεση.

Bronze Shimmering Oil Spray for Hair & Body 

Για την απόλυτη εμπειρία, ακολουθήστε με το Bronze Goddess Shimmering Oil Spray for Hair & Body για να αναζωογονήσετε και να θρέψετε την επιδερμίδα, αλλά και να προσφέρετε λάμψη στα μαλλιά σας και να μειώσετε τον "ηλεκτρισμό".

Bronze Goddess Body Salt Scrub

Δώστε στο δέρμα σας την απόλυτη λάμψη με το Bronze Goddess Body Salt Scrub. Αυτό το καθαριστικό τζελ και scrub σώματος, περιλαμβάνει κόκους jojoba για απαλή απολέπιση του  δέρματος, αφήνοντάς το καθαρό, ανανεωμένο και ελαφρά αρωματισμένο με την κλασσική μυρωδιά του αρώματος Bronze Goddess.

Bronze Goddess Whipped Body Creme

Ένα απολαυστικό αξεσουάρ στο Bronze Goddess άρωμα, είναι το Bronze Goddess Whipped Body Creme, μια πολυτελές, κρέμα σώματος που αγκαλιάζει το δέρμα με σκοπό να το ενυδατώσει, να το αναζωογονήσει και να αναπληρώσει την υγρασία στο σώμα. Η φόρμουλα περιέχει ένα μείγμα από φυσικά έλαια: Ελαιόλαδο από Φρούτα, Σπόροι σταφυλιών, πίτουρο ρυζιού, και Apricot Kernel, που φροντίζουν το ξηρό δέρμα, ενώ το ενισχύουν με την αισθησιακή μυρωδιά του αρώματος Bronze Goddess. Εφαρμόστε αυτήν την εξαιρετική ενυδατική κρέμα γενναιόδωρα σε όλο το σώμα.

Tags Estee Lauder, ESTÉE LAUDER BRONZE GODDESS FRAGRANCE, ESTÉE LAUDER MAKEUP COLLECTION SUMMER 2018, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4983 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4604 s // Total time: 2.9587 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X