Μαρία Αριστείδου: Εντυπωσίασε με τις δημιουργίες της το Paris Fashion Week


Μαρία Αριστείδου: Εντυπωσίασε με τις δημιουργίες της το Paris Fashion Week

Δείτε τις δημιουργίες της Κύπριας σχεδιάστριας και τι λέει αποκλειστικά στο ilovestyle.com για την εμπειρία της

Αν και ήταν η πρώτη επίδειξη της Μαρίας Αριστείδου στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, η ίδια κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις ρομαντικές δημιουργίες της, τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους δημοσιογράφους.

Η Μαρία Αριστείδου φροντίζει ακόμη και τα υφάσματα της να φτιάχνονται από την ίδια, και δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό. Στην συλλογή της με τίτλο "Serendipity" που παρουσιάστηκε στο Maison des Centraliens του Παρισίου woolsilk, μεταλλική κλώστη και χειροποίητα κεντήματα μπλέκονται μεταξύ τους δημιουργώντας ονειρεμένα φορέματα, φούστες και elegant παλτό. Κυρίαρχο στοιχείο, οι τσέπες που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις δημιουργίες της κολεξιόν.

Γυρνώντας στην Κύπρο και μιλώντας στο αποκλειστικά στο ilovestyle.com, η Μαρία Αριστείδου δήλωσε πως ήταν μια εξαιρετική εμπειρία γι᾽ αυτήν και πως εκπλαγεί από την ανταπόκριση που είχε το show.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ολόκληρη την ομάδα της που βοήθησε να οργανωθεί το show. Αν και αυτό απαιτεί μήνες προετοιμασίας και σκληρής δουλείας, η ίδια δήλωσε πως σκοπεύει να συμμετέχει και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει τη νέα της συλλογή. Αξίζει να σημειωθεί πως Μαρία Αριστείδου, είναι η μοναδική Κύπρια σχεδιάστρια που πραγματοποιεί επίδειξη μόδας στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής του Παρίσιου.


 

Tags μαρία αριστείδου, μόδα, στυλ, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4481 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3244 s // Total time: 2.7726 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X