Η Ελεονώρα Μελέτη "έβαλε στη θέση της" γυναίκα που της μίλησε υποτιμητικά δημόσια!


Η Ελεονώρα Μελέτη "έβαλε στη θέση της" γυναίκα που της μίλησε υποτιμητικά δημόσια!

Η αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας!

Η Ελεονώρα Μελέτη βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της τόσο σε προσωπικό επίπεδο, μετά το γάμο της και τον ερχομό του μωρό της με το Θοδωρή Μαροσούλη όσο και επαγγελματικά καθώς ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και αρκετά συχνά τη βλέπουμε να απαντάει σε κακεντρεχή σχόλια στο instagram, που αφορούν σε εκείνην.

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Η πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί με την κορούλα της

Μία εκ των follower της, την αποκάλεσε “αλογομούρα” και εκείνη απάντησε μεταξύ άλλων, λέγοντας: “Δεν θα σταθώ στο πόσο απαξιωτικά μίλησες για το γεγονός ότι έκανα καισαρική. Δεν γνωρίζεις ότι είχα πάρει όλες μου τις ημέρες και το παιδί δεν κατέβαινε για να ανακαλύψουμε ότι είχε παραπάνω από μία περιτυλίξεις ομφάλιου στον λαιμό, ούτε είσαι σε θέση να γνωρίζεις την κλινική μου εικόνα εξαιτίας προηγούμενου χειρουργείου στη μήτρα πριν χρόνια, αυτά τα προσπερνάω και τα αποδίδω στον ενδεχόμενο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης σου, στο νεαρό της ηλικίας σου αλλά και στην αγωγή σου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως και δε μπορώ να μην το θίξω είναι ότι τολμάς εσύ με αυτό το πρόσωπο, όσο μπορώ να εκτιμήσω από τη φωτογραφία σου, να πεις εμένα αλογομούρα;”

Tags Ελεονώρα Μελέτη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8924 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3256 s // Total time: 2.2180 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X