16 δωρεάν εκδηλώσεις για σένα που θα περάσεις καλοκαίρι στη Λευκωσία


16 δωρεάν εκδηλώσεις για σένα που θα περάσεις καλοκαίρι στη Λευκωσία

Ξέρουμε τι θα κάνεις το καλοκαίρι στη Λευκωσία

Ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το «Φεστιβάλ Λευκωσίας», με βραδιές μουσικής, χορού, θεάτρου και ποίησης, μεταξύ των μηνών Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2018.

Με τις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, σε διαμορφωμένες πλατείες, συνοικίες και γειτονιές, προσφέρει και φέτος το καλοκαίρι ξεχωριστές βραδιές σε όσους θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα αλλά και στους ξένους επισκέπτες. Για τη φετινή χρονιά προγραμματίζονται εκδηλώσεις με έντεχνο ελληνικό, παραδοσιακό και ροκ τραγούδι, ποίηση, ελαφρολαϊκό τραγούδι, funk, χορό, θέατρο κ.α.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να αφεθούν στην μαγεία των αστεριών και του φεγγαριού, να περπατήσουν σε γειτονιές και πλατείες και να απολαύσουν όμορφες στιγμές στην πρωτεύουσα. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις πλατείες του Παλαιού Δημαρχείου, της Ερμού, της Φανερωμένης, της Παλουριώτισσας, της Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί και στο Δημοτικό Μέγαρο, με στόχο την κάλυψη όσο το δυνατό περισσότερων περιοχών του Δήμου μας.

Εκτός από τη γνωριμία με τον πολιτισμό άλλων λαών, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει νέους Κύπριους δημιουργούς. Το βήμα έκφρασης και η ευκαιρία παρουσίασης της κυπριακής δημιουργίας είναι ανάμεσα στις πολιτιστικές προτεραιότητες του Δήμου μας.

Το Φεστιβάλ αρχίζει την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 στην Πλατεία Ερμού, με μια παράσταση της Χορωδίας Κλαρινέτων Κύπρου υπό την διεύθυνση της παγκοσμίου φήμης κλαρινετίστα / μαέστρου Kristin Dizon (ΗΠΑ / Γαλλία). Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8827 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3564 s // Total time: 3.2391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X